Oldal kiválasztása

„Nem vagytok többé idegenek és jövevények, hanem polgártársai a szenteknek és háza népe Istennek.” Efezus 2, 19.

Szolnoki Református Gyülekezet
Gyülekezeti tábor

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron újra gyülekezeti tábort szervezünk.

A tábor időpontja: 2023. augusztus 7-től 11-ig

A tábor helyszíne: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest

A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését. Mivel ez gyülekezeti tábor ezért a gyermektáborainktól eltérően, kérjük, hogy a gyermekeket, illetve unokákat ne küldjék, hanem hozzák magukkal a táborba.

Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulásokat és egyéb közösségi programokat tervezünk.

Részvételi díj (tartalmazza a szállás és étkezés költségeit):

Felnőtteknek (18 év felett):                                                          45.000,- Ft

Gyermekeknek (18 év alatt)

a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával:         25.000,- Ft

Jelentkezés gyülekezetünk honlapjának elektronikus jelentkezési felületén, vagy a mellékelt jelentkezési lap kézi kitöltésével személyesen a Lelkészi Hivatalban.

Jelentkezési határidő 2023. június 18. Jelentkezéseket a rendelkezésre álló helyek erejéig tudjuk befogadni.

A jelentkezés családonként 10.000,- Ft előleg befizetésével válik érvényessé.

Az előleget, illetve a részvételi díjat készpénzben a lelkészi hivatalban, illetve átutalással a Szolnoki Református Egyházközség számlaszámára lehet befizetni (10404993-00026896-00000005). Az átutalás közleményébe írják be: „Gyülekezeti tábor”

Adatvédelem

Tudomásul veszem, hogy a teljes szándéknyilatkozat, vagy annak egyes részeinek kitöltése nem kötelező, önkéntes, azt a Szolnoki Református Egyházközség bizalmasan kezeli. A szándéknyilatkozat kitöltésével és aláírásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Szolnoki Református Egyházközség a szándéknyilatkozatban foglalt adatokat gyülekezeti élet folytatása, elősegítése, kapcsolt tartás céljából kezelje, felhasználja.


Az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Szolnoki Református Egyházközség (5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 1.), a személyes adataimról nyilvántartást vezessen, hivatalos megkeresés esetén azokról adatot szolgáltasson, de más személyeknek és cégeknek nem szolgáltatja ki, azzal nem kereskedik. Az együttműködés során tudomására jutott különleges adatait a mindenkori hatályos jogszabályokban előírtak szerint kezelje.

Szolnoki Református Egyházközség