Oldal kiválasztása

„Nem vagytok többé idegenek és jövevények, hanem polgártársai a szenteknek és háza népe Istennek.”
Efezus 2, 19.

Szolnoki Református Gyülekezet

Gyülekezeti tábor

 

A gyülekezet közösségének erősítésére sok év szünet után újra gyülekezeti tábort szervezünk.

 A tábor időpontja: 2022. július 11-től 15-ig

A tábor helyszíne: Tiszafüred, Tiszavirág üdülőpark

 A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését. Mivel ez gyülekezeti tábor ezért a gyermektáborainktól eltérően, kérjük, hogy a gyermekeket, illetve unokákat ne küldjék, hanem hozzák magukkal a táborba.

 Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulást, strandolást és egyéb közösségi programokat tervezünk.

 Részvételi díj (tartalmazza a szállás, étkezés, utazás költségeit és a belépő-díjakat is):

 Felnőtteknek (18 év felett):                                                          40.000,- Ft

Gyermekeknek (18 év alatt)

a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával:      20.000,- Ft

6 éves kor alatti gyermekeknek:                                                   díjtalan.

 

Jelentkezés: gyülekezetünk honlapjának elektronikus jelentkezési felületén, vagy személyesen a Lelkészi Hivatalban egy jelentkezési lap kézi kitöltésével.

 

Jelentkezési határidő 2022. április 18. Jelentkezéseket a rendelkezésre álló helyek erejéig tudjuk befogadni.

 

A jelentkezés családonként 10.000,- Ft előleg befizetésével válik érvényessé.

 

Az előleget, illetve a részvételi díjat készpénzben a lelkészi hivatalban, illetve átutalással a Szolnoki Református Egyházközség számlaszámára lehet befizetni (10404993-00026896-00000005). Az átutalás közleményébe írják be: „Gyülekezeti tábor”

Szolnoki Református Gyülekezet
Gyülekezeti tábor

A tábor helyszíne: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest

Adatvédelem

Tudomásul veszem, hogy a teljes szándéknyilatkozat, vagy annak egyes részeinek kitöltése nem kötelező, önkéntes, azt a Szolnoki Református Egyházközség bizalmasan kezeli. A szándéknyilatkozat kitöltésével és aláírásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Szolnoki Református Egyházközség a szándéknyilatkozatban foglalt adatokat gyülekezeti élet folytatása, elősegítése, kapcsolt tartás céljából kezelje, felhasználja.


Az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Szolnoki Református Egyházközség (5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 1.), a személyes adataimról nyilvántartást vezessen, hivatalos megkeresés esetén azokról adatot szolgáltasson, de más személyeknek és cégeknek nem szolgáltatja ki, azzal nem kereskedik. Az együttműködés során tudomására jutott különleges adatait a mindenkori hatályos jogszabályokban előírtak szerint kezelje.

Szolnoki Református Egyházközség