Oldal kiválasztása

Gyülekezeti alkalmaink nyári rendje

 

 

Július – augusztus hónapokban a gyülekezet kiscsoportjai az alábbi rend szerint várják az érdeklődőket:

 

Heti rendszerességgel:

  • A kedd reggelenként 7.30-tól a bibliakörön a vasárnapi igehirdetés által felvetett életkérdésekről beszélgetünk kis csoportban.
  • A Dömösi kör keddenként 18 órakor a szenvedélybetegséggel és életvezetési problémákkal küzdőknek nyújt segítséget befogadó légkörével őszinte, nyílt beszélgetéseivel. A beszélgetéshez nem csak szenvedélybetegek csatlakozhatnak.
  • A Simeon és Anna kör a gyülekezet szenior köre. Csütörtökön 17 órától a résztvevők életkérdéseikről beszélgetnek egy rövid bibliai bevezető alapján. A beszélgetésbe fiatalabbak is bátran bekapcsolódhatnak.
  • Gyermek istentiszteletet vasárnap délelőtt 10 órakor a felnőtt istentisztelettel párhuzamosan nyáron összevont korcsoportban tartunk.

 

Havonta egyszer:

  • Szandaszőlősi bibliakör. A résztvevők életkérdéseikről beszélgetnek egy rövid bibliai bevezető előadás alapján Szandaszőlősön, a közösségi házban.
  • Cursillo csoport.  A református cursillo 4 napos lelki elcsendesedést biztosító keresztyén tanfolyam változó helyszíneken és időpontokban. A cursillo csoport kapcsolattartó, hitmélyítő alkalom a tanfolyamon már részt vettek számára.

 

Az alkalmak konkrét időpontjáról és helyszínéről a heti hirdetésekben tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 Alkalmainkra mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szolnoki Református Egyházközség