Oldal kiválasztása

Bibliaolvasó Kalauz a 2021. évre és „Visszhang” evangéliumi naptár

 

  1. évi Bibliaolvasó Kalauz kapható iratterjesztésünkben 300 Ft/példány áron. A Bibliaolvasó Kalauz a rendszeres bibliaolvasáshoz nyújt segítséget. Minden napra egy ószövetségi és egy újszövetségi igeszakaszt ajánl elolvasásra az egyik szakaszhoz rövid magyarázatot is fűzve. Aki a kalauz útmutatása szerint olvassa a Szentírást, 3 év alatt végig olvassa a Biblia minden könyvét (az Újszövetség egyes könyveit többször is). Az igeolvasás rendszeressé tételében nyújtott segítsége mellett, ez a kiadvány egy nagy olvasóközösség részévé is tesz bennünket, hiszen sok ezer testvérünk olvassa minden nap azt az igét, amit ez a vezérfonal ajánl.

 

Kérjük, hogy aki szeretne Bibliaolvasó Kalauzt venni jelezze azt a kért példányszám megjelölésével e-mailen vagy telefonon a Lelkészi Hivatalban. Ez alapján vehető át a kalauz személyesen a Lelkészi Hivatal ügyeleti idejében.

 

Idén is kapunk az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány jóvoltából “Visszhang” falinaptárokat. A színes falinaptár minden hónapban egy ismert magyar közmondással indított gondolatsorral egy bibliai igéhez érkezik meg. A naptár készítőinek célja, hogy ezzel a naptárral eljusson a Biblia üzenete azokhoz is, akik még nem gyakorló hívők, de nem zárkóznak el az evangélium elől. A kiadó szolgálatra hív bennünket ezzel a naptárral: adjuk tovább családtagjainknak, munkatársainknak, szomszédainknak, barátainknak, ismerőseinknek. A naptár ingyenesen elvihető, de készítői kérik, hogy azt mindenki névre szólóan adja át (vagy küldje el) annak, akihez el szeretné juttatni, és a naptár oda ajándékozásával vállalja azt, hogy a következő év során imádságban hordozza azt, akit a naptárral megajándékozott.

 

Kérjük, hogy aki szeretne “Visszhang” naptárt vinni és tovább ajándékozni, jelezze azt a kért példányszámmal együtt a Lelkészi Hivatalban. A naptárt a hivatalban lehet átvenni ügyeleti félfogadási időben (hétfő 9-12 óra, csütörtök 13-17 óra, Szandaszőlős: csütörtök 14-17 óra).

 

 

 

Szolnoki Református Egyházközség