Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2019. október 27.

 

  1. Adományok.

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden múlt heti adományt és segítséget! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

Örömmel számolunk be a gyülekezetnek arról, hogy a tegnapi egyházmegyei konferencián Isten áldását tapasztalták meg a jelenlévők. Köszönjük mindazoknak, akik imádságukkal, szolgálatukkal, adományukkal segítették az alkalom megrendezését.  

  

„…ti magatok is mint élő kövek épüljetek fel lelki házzá…Jézus Krisztus által”  1Péter 2, 5-6.

Isten iránti hálával adunk hírt arról, hogy a presbitérium által az év végéig vállalt adományok felett a gyülekezet felé a templom belső felújítására meghirdetett egymillió forint adomány összegyűlt, így év végére a templom előre tervezett belső felújítására is rendelkezésre áll a szükséges forrás.

Köszönjük a gyülekezet áldozatos adakozását!

 

Amennyiben ezen felül valaki a templomfelújításra fizet be adományt, azt a templom berendezésének rendbetételére, felújítására tudjuk fordítani.

 

Templomunk belső felújítása miatt az istentiszteleteket várhatóan november végéig a gyülekezeti házban tartjuk.

 

 Lekötött persely. A mai perselypénz az egész ország minden református gyülekezetében – így nálunk is – a Kalocsai Református Egyházközség templombővítését támogatja.

 

  1. Alkalmaink

 

Alkalmaink október 28 – november 3.   

Kedd                       18.00 Dömösi körNagyterem

Szerda                   14.00 BibliakörSzandaszőlős

18.00 Szerdai bibliakörNagyterem

Csütörtök               18.00 Reformáció ünnepi istentisztelet – Kassai u.15.

Vasárnap               10.00 Istentisztelet Nagyterem

                               10.00 Gyermek istentiszteletek – Beo. lelkész lakás

                               15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Felhívjuk a gyülekezet figyelmét, hogy ezen a héten a kedd reggeli kiscsoport beszélgetése elmarad. A mai igehirdetésről szerda este 6 órakor beszélgetünk kis csoportokban, amelyre mindenkit szeretettel várunk.

 

A reformáció ünnepi istentiszteletet idén október 31-én, csütörtökön 18 órakor a metodista imaházban (Kassai u. 15.) tartjuk közösen a protestáns felekezetek tagjai. Igét hirdet: Végh Miklós lelkipásztor. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Szolnoki Református Egyházközség