Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2020. Szeptember 13.

  1. 1. Adományok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden múlt heti adományt és segítséget! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

Mai perselypénzünket a Délpesti Református Egyházmegye felhívása szerint a Jászkiséri Református Egyházközség megsegítésére küldjük el.

 

 

 

  1. Alkalmaink szeptember 7 – 13.

 

Hétfő                18.00 Kórus – Hittanterem
Kedd                07.30 Reggeli bibliakörTanácsterem
                        18.00 Dömösi körSzeretetszolgálati központ
Szerda             18.00 Bibliakör – Nagyterem
Csütörtök         17.00 Simeon és Anna kör  – Szeretetszolg. Közp.
Vasárnap          10.00 Istentisztelet Templom
                        10.00 Gyermek istentisztelet – Gyülekezeti ház
                        15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Vigyázzunk egymásra!

Szeretettel kérjük, hogy az istentiszteleten való részvétellel kapcsolatban az alábbi rendkívüli szabályokra legyünk tekintettel:

  • Aki lázas, hurutos tünetei vannak, maradjon távol az alkalmaktól!
  • Viseljünk szájmaszkot vagy a szájat és orrot eltakaró kendőt!
  • Családtagok és egy háztartásban élők kivételével  egymástól 1, 5 méteres védőtávolságot tartva foglaljunk helyet a templomban! Az istentisztelet a gyülekezeti ház nagytermében is követhető hang és képátvitellel. Kérjük, aki nem fér el a templomban ott foglaljon helyet!
  • Érkezzünk időben, hogy ne alakuljon ki tumultus a bejáratnál!
  • Használjuk a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Tartózkodjunk a fizikai érintkezéssel járó köszönési formáktól! Az istentisztelet végén a szokásos kézfogást átmeneti időre elhagyjuk, a lelkipásztor kézfogás nélkül köszön el a gyülekezettől.
  • Nem használunk közös énekeskönyvet, aki teheti, hozza el sajátját.

—————————————————————

Egyházközségünk presbitériuma a járvány terjedésére és az elrendelt óvintézkedésekre tekintettel úgy döntött, hogy október 4-én nem tartjuk meg az ünnepi hálaadó istentiszteletet. A templomfelújítás folyamatát lezárandó október 31-ig egyéb formában köszönjük meg minden közreműködőnek a segítségét. Reménységünk, hogy a vírusveszély elmúltával ünnepi istentiszteleten is hálát tudunk adni templomunk megújulásáért. Kérjük a gyülekezet megértését! 

 

 

  1. Templomkert rendezés

Szeptember 15-én, kedden 15 és 17 óra között templomkert rendezési munkát szervezünk. Szeretettel várjuk azokat, akik ebben az időpontban a templomkert rendezésében segíteni tudnak. További információ és jelentkezés Csinger János testvérünknél. Tel: 06 30 353 2500

 

Ahhoz, hogy templomkertünk parkosítását be tudjuk fejezni az eredeti koncepció szerint további növények ültetésével illetve öntözésre alkalmas kút készítésével, a kétkezi munka mellett kb. 800 ezer forint forrásra is szükség van, ezért a templomkert helyreállítására, parkosítására adakozást hirdet a presbitérium.

 

Szeretettel köszönünk minden eddigi adományt és segítséget!

 

Szolnoki Református Egyházközség