Oldal kiválasztása
Online csoportbeszélgetések
Szeretettel bátorítalak bennetet az online kiscsoportos beszélgetésekbe való bekapcsolódásra. Jelenleg az alábbi kiscsoportok működnek gyülekezetünkben online formában: 
 
Hétfő 18.00 Cursillo csoport. Kapcsolattartó, hitmélyítő alkalom a református cursillo tanfolyamon már részt vettek számára.
Kedd 07.30 A kedd reggeli csoportban a vasárnapi igehirdetésről beszélgetünk
Kedd 18.00 Dömösi kör. Szenvedélybetegséggel és életvezetési problémákkal küzdőknek nyújt segítséget befogadó légkörével őszinte, nyílt beszélgetéseivel. A beszélgetéshez nem csak szenvedélybetegek csatlakozhatnak.
Szerda 18.00 A szerdai csoportokban  a vasárnapi igehirdetésről beszélgetünk
Csütörtök 16.00 Simeon és Anna kör. A gyülekezet szenior köre. A résztvevők életkérdéseikről beszélgetnek egy rövid bibliai bevezető alapján. A beszélgetésbe fiatalabbak is bátran bekapcsolódhatnak. Jelenlegi téma: Jézus példázatai.
Csütörtök 18.00 Kereszt-kérdések. Sorozat a keresztyénség lényegéről. Ezt a sorozatot egészben lehet megérteni, ezért erre az alkalomra új csatlakozókat a sorozat újra elindításakor tudunk fogadni. A jelentkezés folyamatos, az előzetesen jelentkezőket az új sorozat indításakor értesítjük. 
 
Aki szívesen bekapcsolódna online beszélgetésbe, jelezze azt e-mailen nekünk! Megfelelő számú jelentkező esetén a meglévők mellett új csoportot is indítunk.
 
Iratterjesztés
A jelenlegi helyzetben is szeretnénk segíteni azoknak, akik református iratterjesztésünkből szeretnének vásárolni. A Lelkészi Hivatal telefonján vagy e-mail címén leadott konkrét rendelések alapján összekészített csomagot hivatali időben (hétfő 9-12 óra, csütörtök 13-17 óra) tudjuk a Lelkészi Hivatalban átadni. Többek között Református Bibliaolvasó Kalauzt tudnak így az érdeklődők vásárolni. A többi iratterjesztésünkben elérhető kiadványról néhány napon belül listát küldünk. 
 
Kérdéseitekkel keressetek bátran bennünket elérhetőségeinken!
 
Isten áldjon meg benneteket és vigyázzon rátok! 
 
Szeretettel: Miklós
Szolnoki Református Egyházközség