Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2021. Augusztus 1.

 

  1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek!

Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

  1. Istentiszteletek rendje

Augusztus 8-án, vasárnap 10 órakor a templomban istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön 17 órakor pedig Nagykörűben tartunk istentiszteletet.

 

  1. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

Kedd                18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

Csütörtök         09.00 Bibliakör                                      (Szandaszőlős)

Hétfőtől péntekig szeretettel várjuk az érdeklődőket 8.30-kor zenés reggeli  áhítatra és 18.30-kor zenés esti áhítatra utána pedig beszélgetésre a Partitúra tábor keretében az evangélikus templomba! 

 

  1. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

 

  1. TEMPLOMKERT RENDEZÉS. Augusztus 6-án, pénteken 15 órától templomkert rendezési munkát szervezünk. Szeretettel várjuk azokat, akik ebben az időpontokban a templomkert rendezésében segíteni tudnak. További információ Csinger János testvérünknél. Tel: 06 30 353 2500

 

  1. E-mail lista. Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

 

Szolnoki Református Egyházközség