Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. AUGUSZTUS 15.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek!

Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

3. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

Kedd                18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

Csütörtök         09.00 Bibliakör                                      (Szandaszőlős)

5. 5. „Újraegyesítő családi nap”

címmel 2021. szeptember 5-én, vasárnap a Szolnoki Református Gyülekezetben hosszú szünet után ismét családi vasárnapot tartunk. A 10 órakor kezdődő családi istentisztelet után egyszerű ebédre hívjuk a résztvevőket, majd kicsiket és nagyokat a Napraforgók Játszóház csapata várja játékokkal. A felnőtteknek „Közösségi immunitás” címmel gondolatébresztő előadással is készülünk.

Mindenkit szeretettel várunk! 

7. E-mail lista”

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!
 

2. Istentiszteletek rendje

Augusztus 22-én, vasárnap 10 órakor a templomban istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön úrvacsorás istentiszteletet tartunk. Itt a templomban augusztus 29-én terítjük majd meg az úrasztalát újkenyér ünnepére.

4. Jubilate Deo – Templomi séták:

a Bartók Béla Kamarakórus koncertje augusztus 17-én, kedden délelőtt 10-kor a református templomban, majd 11-kor a belvárosi római katolikus templomban. A műsor része a helyszínt adó templomok történetének ismertetése is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, melyre az előadás előtt a helyszínen lesz lehetőség. További információ a +36 20 2665939 telefonszámon.

6. Lelkészi hivatal

A Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

 

Szolnoki Református Egyházközség