Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. AUGUSZTUS 22.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

3. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

Kedd                18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

Csütörtök         09.00 Bibliakör                                                          (Szandaszőlős)

                        18.00 Bűnbánati istentisztelet                                  (Nagyterem)

Péntek             18.00 Bűnbánati istentisztelet                                   (Nagyterem)

 

5. 5. „Újraegyesítő családi nap”

címmel 2021. szeptember 5-én, vasárnap a Szolnoki Református Gyülekezetben hosszú szünet után ismét családi vasárnapot tartunk. A 10 órakor kezdődő családi istentisztelet után egyszerű ebédre hívjuk a résztvevőket, majd kicsiket és nagyokat a Napraforgók Játszóház csapata várja játékokkal. A felnőtteknek „Közösségi immunitás” címmel gondolatébresztő előadással is készülünk.

Mindenkit szeretettel várunk! 

7. E-mail lista”

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

2. Istentiszteletek rendje

Augusztus 29-én, vasárnap 10 órakor a templomban ÚJKENYÉR ÜNNEPI ÚRVACSORÁS istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön tartunk istentiszteletet. 

4. . „Újraegyesítő családi nap”

címmel 2021. szeptember 5-én, vasárnap hosszú szünet után ismét családi vasárnapot tartunk. A 10 órakor kezdődő családi istentisztelet után egyszerű ebédre hívjuk a résztvevőket, majd kicsiket és nagyokat a Napraforgók Játszóház csapata várja játékokkal. A felnőtteknek Takács Ferenc református önkéntes missziói munkatárs készül  előadással és beszélgetéssel „Közösségi immunitás”

címmel. Kérjük, hogy részvételi szándékukat mindenképpen jelezzék augusztus 31-ig a lelkészi hivatalban e-mailen, telefonon, vagy a hirdetőlapon található jelentkezési lap gyűjtődobozba való visszajuttatásával.   

 

6. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

Szolnoki Református Egyházközség