Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2021. Augusztus 8.

 

  1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Köszönjük a templomkert rendezésben és az élelmiszerosztásban részt vevők szolgálatát!

Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

  1. Istentiszteletek rendje

Augusztus 15-én, vasárnap 10 órakor a templomban istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön tartunk istentiszteletet.

 

  1. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

Hétfő                17.00 Cursillo                                       (Nagyterem)

Kedd                18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

Csütörtök         09.00 Bibliakör                                      (Szandaszőlős)

 

  1. Jubilate Deo – Templomi séták című sorozata részeként a Bartók Béla Kamarakórus tart koncertet augusztus 11-én, szerdán 10 órakor a Szentlélek templomban (Szolnok, Temető utca 8/a), majd 11.30-kor a görögkatolikus templomban, illetve augusztus 17-én, kedden délelőtt 10 órakor a református templomban, majd 11 órakor a belvárosi római katolikus templomban. A műsor része a helyszínt adó templomok történetének ismertetése is. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, melyre az előadás előtt a helyszínen lesz lehetőség. További információ a +36 20 2665939 telefonszámon.

 

  1. 5. „Újraegyesítő családi nap”

címmel 2021. szeptember 5-én, vasárnap a Szolnoki Refromátus Gyülekezetben hosszú szünet után ismét családi vasárnapot tartunk. A 10 órakor kezdődő családi istentisztelet után egyszerű ebédre hívjuk a résztvevőket, majd kicsiket és nagyokat a Napraforgók Játszóház csapata várja játékokkal. A felnőtteknek gondolatébresztő előadással is készülünk.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

  1. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

 

  1. E-mail lista. Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség