Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2021. július 11.

 

  1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek!

Isten iránti hálával számolunk be arról, hogy a múlt héten itt helyben a napközis táborunkban és a siroki táborunkban is Isten áldását és megőrző gondoskodását tapasztaltuk meg a gyerekekkel együtt. Szeretnénk megköszönni azoknak, akik adományukkal, szolgálatukkal és imádságaikkal segítették, támogatták táborainkat!

 

Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

  1. Istentiszteletek rendje

Július 18-án, vasárnap 10 órakor a templomban istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön tartunk istentiszteletet.

 

  1. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

Hétfő    17.00 Cursillo                                       (Nagyterem)

Kedd    18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

 

  1. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

 

  1. E-mail lista. Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

 

Szolnoki Református Egyházközség