Oldal kiválasztása

Hirdetések – 2021. július 18.

 

  1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek!

Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

  1. Istentiszteletek rendje

Július 25-én, vasárnap 10 órakor a templomban istentiszteletet tartunk. Az istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz a gyülekezeti házban. 15 órakor Szandaszőlősön tartunk istentiszteletet.

 

  1. Hétközi alkalmak

Hétközi alkalmaink nagyrésze nyári szünetet tart. Hétközi alkalmaink ezen a héten:

 

Kedd    18.00 Dömösi kör                                  (Nagyterem)

 

 

  1. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

 

 

  1. E-mail lista. Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

 

  1. Tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy a ránk következő vasárnapon technikai okok miatt az online közvetítés elmarad. A hanganyagot igyekszünk minél előbb a honlapra föltenni. Szíves megértésüket kérjük!

 

Szolnoki Református Egyházközség