Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. November 14.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

2. Alkalmaink November  15 – 21.

 

Hétfő                18.00 KórusHittanterem

Kedd                 07.30 Kedd reggeli bibliakörTanácsterem

                          18.00 Dömösi körONLINE!

Szerda              18.00 Szerdai bibliakörHittanterem

                          18.00 Kereszt-kérdések 6. – Tanácsterem

Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

                           16.00 Simeon és Anna kör – Szeretetszolgálati Közp.

Vasárnap           10.00 Örök élet vasárnapi istentisztelet Templom

                            10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház

                            15.00 Istentisztelet  – Szandaszőlős

3. A járványhelyzettel kapcsolatos óvintézkedések a gyülekezetben

A koronavírus fertőzés újabb terjedése miatt a Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnökségi Tanácsa közleményéhez híven kérjük, hogy tartsuk be az alábbi szabályokat alkalmainkon:

– lázas vagy hurutos tünetekkel ne jöjjünk az alkalomra!

– viseljünk szájat és orrot eltakaró maszkot!

– kerüljük a közvetlen érintéssel járó köszönést!

– használjuk a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt!

A Lelkészi Hivatalban a következők betartását kérjük:

– lehetőleg válasszuk a telefonos vagy e-mailes ügyintézést!

– minden ügyintézésre kizárólag hivatali időben van lehetőség (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

– személyes ügyintézésre csak előzetes telefonos időpontfoglalással van lehetőség az esetleges torlódás elkerülése érdekében.

– kérjük, hogy a Lelkészi Hivatalban viseljenek szájmaszkot!  

 

Lelkészi hivatalunk irodavezetőnk betegsége miatt jelenleg ügyeleti rendben működik, vagyis telefonon is csak hivatali időben (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig) elérhető. Szeretettel kérjük ennek figyelembevételét!

 

4. Borvacsora 2021. 

A Szolnoki Református Egyházközség Szeretetszolgálata tisztelettel meghívja Önt, Partnerét és Barátait a 2021. december 3-án, 19 órakor, a szolnoki Galéria étteremben tartandó jótékonysági borvacsorára és borárverésre. A vacsora során a villányi borvidéken található Bock Szőlőbirtok és Pincészet borait, Bock József György főborász úr mutatja be. Az est meghívott vendége Lőrincz Virág zongoraművész lesz, aki több országos versenyen méltán szerepelt korosztálya legjobb előadóművészei között. Előadásában többek között Chopin, Grieg, Liszt darabok, majd könnyedebb zenei vizekre evezve Gershwin és más népszerű jazz művek csendülnek fel. Az estre jegyek elővételben vásárolhatók a Református Lelkészi Hivatalban és a Galéria étteremben személyenként 15.000,- Ft-ért, mely tartalmazza a vacsora árát. Hagyományt teremtve, immár tizenegyedik alkalommal láthatjuk vendégül barátainkat, ismerőseinket. Hívunk minden érdeklődőt, aki különleges gasztronómiai környezetet keresve támogatná szolgálatunkat. Idén az est bevételét szolnoki református szeretetszolgálatunk karácsonyi segélyakciójára és működésére fordítjuk.A gyülekezet segítségét szeretnénk kérni a vacsora tombola ajándék tárgyainak felajánlásában. Kérjük, hogy aki ajándékot szeretne felajánlani, jelezze azt a Lelkészi Hivatalban!   

5. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

Szolnoki Református Egyházközség