Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. OKTÓBER 10.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink október 11- 17.

Hétfő                18.00 KórusHittanterem

Kedd                 07.30. Kedd reggeli bibliakörTanácsterem

                         18.00 Dömösi körNagyterem

Szerda              18.00 Szerdai bibliakörSzeretetszolgálati Közp.

                           18.00 Kereszt-kérdések 2. – Tanácsterem

Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

                           16.00 Simeon és Anna kör – Tanácsterem

Vasárnap          10.00 Istentisztelet Templom

                           10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház

                           15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

  

3. Ifjúsági istentisztelet nem csak ifjaknak

A presbitérium missziói tervvel kapcsolatos döntése alapján havonta egyszer vasárnap délután ifjúsági istentiszteletet tervezünk tartani a templomban. Ez az alkalom tartalmában istentisztelet, melynek középpontjában az igehirdetés, imádság, és Isten közös dicsőítése áll. Formájában tér el a vasárnap délelőtt megszokott istentisztelettől: a rövidebb, szemléletes igehirdetés mellett személyes bizonyságtételeknek is szeretnénk helyet adni, a közös éneklést ifjúsági zenészeink fogják vezetni, stb. Az első alkalom ma délután 3 órakor lesz a templomban. Életkorra való tekintet nélkül szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen bekapcsolódik egy ilyen istentiszteleti közösségbe!    

4. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

5. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Október 9. a hospice világnapja.

Szeretettek köszöntjük gyülekezetünkben azokat a vendégeinket, akik a hospice világnapjával kapcsolatos megemlékezés kapcsán érkeztek ma istentiszteletünkre. Isten áldja meg életüket, szolgálatukat!  

Szolnoki Református Egyházközség