Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. OKTÓBER 17.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink október 18 – 24.

 

Hétfő                  18.00 KórusHittanterem

Kedd                  07.30. Kedd reggeli bibliakörTanácsterem

                         18.00 Dömösi körTanácsterem

Szerda               18.00 Szerdai bibliakörSzeretetszolgálati Közp.

                           18.00 Kereszt-kérdések 2. – Tanácsterem

Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

                           16.00 Simeon és Anna kör – Tanácsterem

Vasárnap          10.00 Istentisztelet Templom

                           10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház

                           15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

Az őszi úrvacsorás istentiszteleteket október 31-én, vasárnap tartjuk gyülekezetünkben.

Idén is lesz közös protestáns istentisztelet reformáció ünnepén október 31, vasárnap 18 órakor az evangélikus templomban.

 

3. Megjelent az új református énekeskönyv!

Szeretettel tájékoztatjuk a gyülekezetet, hogy megjelent az új református énekeskönyv. Az új énekeskönyvből a korábbi változat ötvenöt, legritkábban használt énekének kivételével fellelhető az előző énekeskönyv teljes énekanyaga. Emellett kétszáztíz új éneket is tartalmaz.

 Az új énekeskönyv advent első vasárnapjától, november 28-tól a Magyarországi Református Egyház hivatalos énekeskönyve, erről döntött egyházunk Zsinata. 

 Digitális formában az  enekeskonyv.reformatus.hu oldalon érhető el az énekeskönyv, illetve hamarosan mobil applikáció is készül majd hozzá.

 Az énekeskönyvet egyelőre egy méretben (128X183 mm, 1020 oldal), 4 féle színben (sötétkék egyszínű, sötétkék mintás, világoskék egyszínű, világoskék mintás) adta ki a Kálvin Kiadó. 

Az énekeskönyv bolti ára 3 300 forint. Református közösségeink bevezető áron, a megszokottnál nagyobb kedvezménnyel vásárolhatják meg az új énekeskönyvet a Kálvin Kiadónál.

 

A nagy érdeklődésre és a nyomdai anyagbeszerzés szélsőséges nehézségeire való tekintettel sajnos nem kiszámítható, mikor érkeznek meg az énekeskönyvek, de gyülekezetünk iratterjesztése nagyobb mennyiséget készül rendelni belőlük. Előzetes igényfelmérésként kérjük azokat, akik szeretnének iratterjesztésünkön keresztül rendelni az új énekeskönyvből, jelezzék szándékukat a kívánt szín és példányszám megjelölésével október 25-ig e-mailen vagy telefonon a Lelkészi Hivatalban!

 

4. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

5. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség