Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. OKTÓBER 24.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink október 25 – 31.

 

Hétfő                 18.00 Kórus – Hittanterem

Kedd                 07.30. Kedd reggeli bibliakör – Tanácsterem

18.00 Dömösi kör – Nagyterem

Szerda               18.00 Szerdai bibliakör – Szeretetszolgálati Közp.

Csütörtök          09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

                            18.00 Bűnbánati istentisztelet – Nagyterem

Vasárnap          10.00 Úrvacsorás istentisztelet a kórus szolgálatával Templom

                           10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház

                           15.00 Úrvacsorás istentisztelet  – Szandaszőlős

                          18.00 Reformáció ünnepi közös istentisztelet

                        – Evangélikus templom (Kellner Gyula utca)

Felhívjuk a gyülekezet figyelmét arra, hogy jövő vasárnap az úrvacsorás ünnepi istentiszteleteink mellett idén is tartunk reformáció ünnepi közös protestáns istentiszteletet 18 órakor az evangélikus templomban. Mindenkit szeretettel várunk a közös ünneplésre is.

 

3. Megjelent az új református énekeskönyv!

Szeretettel tájékoztatjuk a gyülekezetet, hogy megjelent az új református énekeskönyv. Az új énekeskönyvből a korábbi változat ötvenöt, legritkábban használt énekének kivételével fellelhető az előző énekeskönyv teljes énekanyaga. Emellett kétszáztíz új éneket is tartalmaz.

 Az új énekeskönyv advent első vasárnapjától, november 28-tól a Magyarországi Református Egyház hivatalos énekeskönyve, erről döntött egyházunk Zsinata. 

 Digitális formában az  enekeskonyv.reformatus.hu oldalon érhető el az énekeskönyv, illetve hamarosan mobil applikáció is készül majd hozzá.

 Az énekeskönyvet egyelőre egy méretben (128X183 mm, 1020 oldal), 4 féle színben (sötétkék egyszínű, sötétkék mintás, világoskék egyszínű, világoskék mintás) adta ki a Kálvin Kiadó. 

Az énekeskönyv bolti ára 3 300 forint. Református közösségeink bevezető áron, a megszokottnál nagyobb kedvezménnyel vásárolhatják meg az új énekeskönyvet a Kálvin Kiadónál.

 

A nagy érdeklődésre és a nyomdai anyagbeszerzés szélsőséges nehézségeire való tekintettel sajnos nem kiszámítható, mikor érkeznek meg az énekeskönyvek, de gyülekezetünk iratterjesztése nagyobb mennyiséget készül rendelni belőlük. Előzetes igényfelmérésként kérjük azokat, akik szeretnének iratterjesztésünkön keresztül rendelni az új énekeskönyvből, jelezzék szándékukat a kívánt szín és példányszám megjelölésével október 25-ig e-mailen vagy telefonon a Lelkészi Hivatalban!

 

4. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

5. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség