Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. OKTÓBER 03.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink október 4 – 10.

Hétfő                      17.00 CursilloNagyterem

                                18.00 KórusHittanterem

Kedd                      18.00 Dömösi körNagyterem

Szerda                   18.00 Szerdai kiscsoportokNagyterem

Csütörtök              09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

                                16.00 Simeon és Anna kör – Nagyterem

                                18.00 Kereszt-kérdések 1. – Nagyterem

Vasárnap              09.00 ImaközösségSzeretetszolgálati Központ

                                10.00 Istentisztelet Templom

                                10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház

                                15.00 Ifi istentisztelet nem csak ifjaknak– Templom

                                15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

                                17.00 Istentisztelet – Nagykörű

3. Ifjúsági istentisztelet nem csak ifjaknak

A presbitérium missziói tervvel kapcsolatos döntése alapján havonta egyszer vasárnap délután ifjúsági istentiszteletet tervezünk tartani a templomban. Ez az alkalom tartalmában istentisztelet, melynek középpontjában az igehirdetés, imádság, és Isten közös dicsőítése áll. Formájában tér el a vasárnap délelőtt megszokott istentisztelettől: a rövidebb, szemléletes igehirdetés mellett személyes bizonyságtételeknek is szeretnénk helyet adni, a közös éneklést ifjúsági zenészeink fogják vezetni, stb. Az első alkalom október 10-én, délután 3 órakor lesz a templomban. Életkorra való tekintet nélkül szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen bekapcsolódik egy ilyen istentiszteleti közösségbe!

4. Kereszt-kérdések 

Október 7-én, csütörtökön 18 órakor a gyülekezeti ház nagytermében ismét elindítjuk a KERESZT – KÉRDÉSEK tanfolyamot. A 10 hetes sorozat alkalmain elhangzó előadások és az azokat követő beszélgetések során a keresztyén hit leglényegesebb kérdéseit járjuk körül: Kicsoda Jézus? Miért jött? Mit jelent őt követni? Szeretettel ajánljuk a sorozatot felnőtt keresztség vagy konfirmáció iránt érdeklődőknek, hittanos gyermekek szüleinek és mindenkinek, aki érdeklődik az iránt, hogy mit jelent valójában keresztyénnek (Krisztus követőjének) lenni. A kezdő alkalom után a sorozatot a következő héttől szerda esténként 6 órakor tervezzük folytatni gyülekezetünk életrendjének változása miatt.

További információ és jelentkezés Végh Miklós lelkipásztornál. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Az iratmissziós asztalon található hirdetőlapokkal továbbadhatjuk másoknak is a meghívást!

5. LELKÉSZ HIVATAL

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

6. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség