Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. OKTÓBER 24.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrvacsorai jegyek felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

Köszönjük a kórus szolgálatát!

 

2. Alkalmaink November  1 – 7.

 

H

Hétfő                18.00 KórusHittanterem
Kedd                 07.30 Kedd reggeli bibliakörTanácsterem
                          18.00 Dömösi körNagyterem
Szerda              18.00 Szerdai bibliakörSzeretetszolgálati Közp.
                           18.00 Kereszt-kérdések 4. – Tanácsterem
Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                           16.00 Simeon és Anna kör – Tanácsterem
Vasárnap          10.00 Családi istentisztelet Templom
                           10.20 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                            15.00 Istentisztelet  – Szandaszőlős
                            17.00 Istentisztelet – Nagykörű 

Ma este 6 órakor reformáció ünnepi közös protestáns istentiszteletet tartunk az evangélikus templomban. Mindenkit szeretettel várunk a közös ünneplésre is. Mindenkit kérünk, hogy szájmaszkot hozzunk magunkkal!

 

Szeretettel kérjük a gyülekezetet, hogy a koronavírus fertőzés újabb terjedése miatt elővigyázatosságból jövő vasárnaptól tartsuk be a következő óvintéz-kedéseket az istentiszteleten:

 

– lázas vagy hurutos tünetekkel ne jöjjünk az alkalomra!

– viseljünk szájat és orrot eltakaró maszkot!

– kerüljük a közvetlen érintéssel járó köszönést!

– használjuk a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt!

 

Vigyázzunk egymásra! 

3. Borvacsora 2021.

A Szolnoki Református Egyházközség Szeretetszolgálata tisztelettel meghívja Önt, Partnerét és Barátait a 2021. december 3-án, 19 órakor, a szolnoki Galéria étteremben tartandó jótékonysági borvacsorára és borárverésre.

A vacsora során a villányi borvidéken található Bock Szőlőbirtok és Pincészet borait, Bock József György főborász úr mutatja be. Az est meghívott vendége Lőrincz Virág zongoraművész lesz, aki több országos versenyen méltán szerepelt korosztálya legjobb előadóművészei között. Előadásában többek között Chopin, Grieg, Liszt darabok, majd könnyedebb zenei vizekre evezve Gershwin és más népszerű jazz művek csendülnek fel.

 

Az estre jegyek elővételben vásárolhatók a Református Lelkészi Hivatalban és a Galéria étteremben személyenként 15.000,- Ft-ért, mely tartalmazza a vacsora árát.

 

Hagyományt teremtve, immár tizenegyedik alkalommal láthatjuk vendégül barátainkat, ismerőseinket. Hívunk minden érdeklődőt, aki különleges gasztronómiai környezetet keresve támogatná szolgálatunkat. Idén az est bevételét szolnoki református szeretetszolgálatunk karácsonyi segélyakciójára és működésére fordítjuk.

 

A gyülekezet segítségét szeretnénk kérni a vacsora tombola ajándék tárgyainak felajánlásában. Kérjük, hogy aki ajándékot szeretne felajánlani, jelezze azt a Lelkészi Hivatalban!   

4. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

5. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség