Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. SZEPTEMBER 12.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Újraegyesítő családi nap

Isten iránti hálával számolok be arról, hogy a szeptember 5-i családi vasárnapunkat megáldotta Isten. Mintegy 150-en maradtunk együtt istentisztelet után az ebédre és a délutáni programokra. Köszönjük mindenkinek, aki adományával, szolgálatával, imádságával segítette ezt a napot! 

3. Alkalmaink szeptember 13 – 19.

Hétfő                       18.00 Presbiteri gyűlésNagyterem

Kedd                       18.00 Dömösi körNagyterem

Csütörtök               09.00 Bibliakör – Szandaszőlős

Péntek                    15.00 – 17.00 Hittanos tankönyvosztásNagyterem

Szombat                 09.00 – 12.00 Hittanos tankönyvosztásNagyterem

Vasárnap                10.00 Istentisztelet Templom

                                 10.00 Gyermek istentisztelet – Gyülekezeti ház

                                 15.00 Istentisztelet, családi délután – Szandaszőlős                                     13.00 – 17.00 hittanos tankönyvosztás– Szandaszőlős

4. Tanúim lesztek

címmel egész tanéves tanítványképző sorozat indul, melynek célja, hogy felkészítsen Urunktól kapott küldetésünkre, segítsen összekapcsolni hitünket a hétköznapok valóságával. Az első részben a Bibliát Isten üdvtervének nagy történeteként igyekszünk megérteni, majd feltesszük a kérdést, hogy hogyan formál át bennünket személyesen az, amit megértettünk az evangéliumból. A harmadik részben az egyház missziói küldetésére figyelünk, végül Isten népének nagy küldetését alkalmazzuk a saját hivatásunkra. A képzés heti 2-3 óra egyéni tanulmányozásból, heti 1 kiscsoportos alkalomból áll. A negyedek között 1-1 vasárnap délután találkozunk a képzésben részt vevő többi gyülekezettel, és egy alkalommal – 2021. január 7-9. – egy közös hétvégén veszünk részt. Az első gyülekezeti találkozó október 3-án, vasárnap délután lesz Budapesten. További információ és jelentkezés Végh Miklós lelkipásztornál.

5. Kereszt-kérdések. Október 7-án, csütörtökön 18 órakor a gyülekezeti ház nagytermében ismét elindítjuk a KERESZT – KÉRDÉSEK tanfolyamot. 

A 10 hetes sorozat alkalmain elhangzó előadások és az azokat követő beszélgetések során a keresztyén hit leglényegesebb kérdéseit járjuk körül: Kicsoda Jézus? Miért jött? Mit jelent őt követni? Szeretettel ajánljuk a sorozatot felnőtt keresztség vagy konfirmáció iránt érdeklődőknek, hittanos gyermekek szüleinek és mindenkinek, aki érdeklődik az iránt, hogy mit jelent valójában keresztyénnek (Krisztus követőjének) lenni. További információ és jelentkezés Végh Miklós lelkipásztornál 06 30 631 4330. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

6. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

7. E-mail lista.

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

Szolnoki Református Egyházközség