Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2021. SZEPTEMBER 5.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virágot, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Újraegyesítő családi nap

Az istentisztelet után itt a templomkertben ebédre hívjuk a testvéreket, után a gyerekek a Napraforgók Játszóház játékaival játszhatnak (van, amibe felnőttek is bekapcsolódhatnak). Kávé és limonádépult üzemel délután a kertben, ezek mellett beszélgethetünk egymással. Délután a felnőtteknek Közösségi immunitás címmel előadást tartunk beszélgetéssel a templomban. Szeretettel köszöntöm előadónkat, Takács Ferenc missziói munkatársat körünkben. Szeretettel várjuk az együttlét folytatására a testvéreket! NÉVKÁRTYÁK AZ EBÉDNÉL, HOGY GYAKOROLJUK EGYMÁS KERESZTNEVÉT

3. Alkalmaink

Hétfő                17.00 CursilloNagyterem

Kedd                18.00 Dömösi körSzeretetszolgálati Központ

Csütörtök        09.00 BibliakörSzandaszőlős

Vasárnap         10.00 Istentisztelet Templom

                          10.00 Gyermek istentisztelet – Gyülekezeti ház

                          11.30 Presbiter-tanítványi kör – Nagyterem

                          15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

                          17.00 Istentisztelet – Nagykörű

 

4. Lelkészi hivatal

Lelkészi Hivatalban jelenléti ügyintézésre továbbra is előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség. Kérjük a Lelkészi Hivatalba látogatás előtt mindenképpen kérjetek telefonon vagy e-mailen időpontot irodavezetőnktől!

5. E-Mail Lista

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

Szolnoki Református Egyházközség