Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. ÁPRILIS 10.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. . Alkalmaink április 11 – 18.

Hétfő                      18.00 KórusHittanterem
Kedd                      07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                                18.00 Dömösi körNagyterem
Szerda                   18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
Csütörtök              09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                                18.00 Nagycsütörtöki Passió – Nagyterem
                                (Jézus szenvedéstörténete szemléltetéssel, énekekkel,
                                imádságokkal családias formában)
Péntek                   10.00 Nagypénteki istentiszteletTemplom
                                18.00 Nagypénteki bűnbánati istentiszt. – Nagyterem
Szombat               18.00 Nagyszombati bűnbánati istentiszt-Nagyterem
Vasárnap              10.00 Húsvéti úrvacsorás istentisztelet Templom
                                10.00 Gyermek istentisztelet – Gyülekezeti ház
                               15.00 Húsvéti úrvacsorás istentisztelet Szanda
                                17.00 Húsvéti úrvacsorás istentisztelet – Nagykörű
Hétfő                      10.00 Húsvéti úrvacsorás istentisztelet Templom

 

Alkalmainkra mindenkit szeretettel várunk! Figyeljünk együtt Jézus szenvedésének és feltámadásának üzenetére!

 

Továbbra is kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy lázas, hurutos tünetekkel ne jöjjenek a közösségbe. Vigyázzunk egymásra!

3. Segítség az Ukrajnában dúló háború áldozatainak 

Tovább folytatjuk az adománygyűjtést az Ukrajnában dúló háború kárvallottjainak megsegítésére. Tartós élelmiszert, illetve tisztálkodási szereket gyűjtünk hivatali időben a Lelkészi Hivatalban. Pénzadományt készpénzben a Lelkészi Hivatalban, átutalással egyházközségünk számláján fogadunk. Az átutalás közleményébe mindenképpen írják be: „háború károsultjai”. Köszönjük az eddigi adományok felajánlását!

4. Táboraink 2022. nyarán

Július 4-től 8-ig az 5-9 éves korosztályt itt helyben napközis táborba, a 10-14 éves korosztályt pedig a Sirokon szervezett táborunkba várjuk. Bővebb információ és jelentkezési lap gyülekezetünk honlapján (szolnokref.hu) a gyülekezeti élet/regisztráció nyári táborokra menüpont alatt található.

 

Gyülekezeti tábor – Tiszafüred 2022. július 11-15.

A gyülekezet közösségének erősítésére sok év szünet után újra gyülekezeti tábort szervezünk. A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.

 A jelentkezéssel kapcsolatos információkat és a jelentkezési lapot nyomtatott formában a templomi iratmissziós asztalon illetve a Lelkészi Hivatalban, elektronikus formában pedig gyülekezetünk honlapján találnak az érdeklődők.

Azok, akik nem tudnak részt venni a táborban, de szeretettel támogatnák nehezebb anyagi helyzetben levők részvételét, szintén a jelentkezési lap megfelelő mezőjének kitöltésével tehetnek erre felajánlást.

5. Borvacsora 2022. április 29.

Gyülekezetünk szeretetszolgálata április 29-én 19 órakor a Galéria étteremben megszervezi a decemberben a járvány miatt elmaradt jótékonysági borvacsorát, melynek borász vendége Bock József lesz Villányból.

A részvételi díj 15.000,- Ft/fő, amely a Lelkészi Hivatalban, a Galéria Étteremben illetve egyházközségünk számlaszámára történő átutalással fizethető be. Kérjük, a közlemény rovatba írják be: „Borvacsora”. További információ gyülekezetünk honlapján található. A gyülekezet segítségét szeretnénk kérni a vacsora tombola ajándék tárgyainak felajánlásában. Kérjük, hogy aki ajándékot szeretne felajánlani, jelezze azt a Lelkészi Hivatalban!

6. Iratterjesztés – új énekeskönyvek.

Tájékoztatjuk a gyülekezetet arról, hogy iratterjesztésünkben az előrendelések teljesítése után maradt néhány példány az új református énekeskönyvekből, amely szabadon megvásárolható.

 

A Lelkészi Hivatal személyesen és telefonon is egyaránt csak hivatali időben elérhető (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

7. Mustármag óvoda beiratkozás

A Mustármag Római Katolikius Óvoda bemutatkozó nyílt napokat tart április 11-tól 13-ig 9 és 11 óra között. a jelentkezők számára a beiratkozás ideje április 25-től 28-ig 8 és 17 óra között. Szeretettel várják az óvodába lépő gyermekek érdeklődő szüleit.

 

A Lelkészi Hivatal személyesen és telefonon is egyaránt csak hivatali időben elérhető (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

 

Szolnoki Református Egyházközség