Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. ÁPRILIS 18.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrvacsorai jegyek felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink április 19 – 24.

Kedd                07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                         18.00 Dömösi körNagyterem

Szerda              18.00 Kereszt-kérdések plusz Tanácsterem 
                          18.00 Szerdai bibliakörONLINE!

Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős 
                          17.00 Simeon és Anna kör – ONLINE!

Vasárnap          10.00 Istentisztelet Templom

                        10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                        15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Továbbra is kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy lázas, hurutos tünetekkel ne jöjjenek a közösségbe. Vigyázzunk egymásra!

3. Segítség az Ukrajnában dúló háború áldozatainak 

Tovább folytatjuk az adománygyűjtést az Ukrajnában dúló háború kárvallottjainak megsegítésére. Tartós élelmiszert, illetve tisztálkodási szereket gyűjtünk hivatali időben a Lelkészi Hivatalban. Pénzadományt készpénzben a Lelkészi Hivatalban, átutalással egyházközségünk számláján fogadunk. Az átutalás közleményébe mindenképpen írják be: „háború károsultjai”. Köszönjük az eddigi adományok felajánlását!

4. Táboraink 2022. nyarán

Július 4-től 8-ig az 5-9 éves korosztályt itt helyben napközis táborba, a 10-14 éves korosztályt pedig a Sirokon szervezett táborunkba várjuk. Bővebb információ és jelentkezési lap gyülekezetünk honlapján (szolnokref.hu) a gyülekezeti élet/regisztráció nyári táborokra menüpont alatt található.

 

Gyülekezeti tábor – Tiszafüred 2022. július 11-15.

A gyülekezet közösségének erősítésére sok év szünet után újra gyülekezeti tábort szervezünk. A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.

 A jelentkezéssel kapcsolatos információkat és a jelentkezési lapot nyomtatott formában a templomi iratmissziós asztalon illetve a Lelkészi Hivatalban, elektronikus formában pedig gyülekezetünk honlapján találnak az érdeklődők.

Azok, akik nem tudnak részt venni a táborban, de szeretettel támogatnák nehezebb anyagi helyzetben levők részvételét, szintén a jelentkezési lap megfelelő mezőjének kitöltésével tehetnek erre felajánlást.

5. Borvacsora 2022. április 29.

Gyülekezetünk szeretetszolgálata április 29-én 19 órakor a Galéria étteremben megszervezi a decemberben a járvány miatt elmaradt jótékonysági borvacsorát, melynek borász vendége Bock József lesz Villányból.

A részvételi díj 15.000,- Ft/fő, amely a Lelkészi Hivatalban, a Galéria Étteremben illetve egyházközségünk számlaszámára történő átutalással fizethető be. Kérjük, a közlemény rovatba írják be: „Borvacsora”. További információ gyülekezetünk honlapján található. A gyülekezet segítségét szeretnénk kérni a vacsora tombola ajándék tárgyainak felajánlásában. Kérjük, hogy aki ajándékot szeretne felajánlani, jelezze azt a Lelkészi Hivatalban!

6. Mustármag óvoda beiratkozás

A Mustármag Római Katolikius Óvoda bemutatkozó nyílt napokat tart április 11-tól 13-ig 9 és 11 óra között. a jelentkezők számára a beiratkozás ideje április 25-től 28-ig 8 és 17 óra között. Szeretettel várják az óvodába lépő gyermekek érdeklődő szüleit.

 

A Lelkészi Hivatal személyesen és telefonon is egyaránt csak hivatali időben elérhető (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

 

Szolnoki Református Egyházközség