Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. ÁPRILIS 24.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink április 25 – május 1.

Hétfő                      18.00 KórusHittanterem
Kedd                      07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                                18.00 Dömösi körNagyterem
Szerda                   18.00 Kereszt-kérdések plusz Tanácsterem
                                18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
Csütörtök              09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                                17.00 Simeon és Anna kör – ONLINE!
Vasárnap              09.00 GyerekreggeliNagyterem
                                10.00 Családi istentisztelet Templom
                                10.20 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                                11.00 Beszélgetés kávé és tea mellett – Nagyterem
                              15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Továbbra is kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy lázas, hurutos tünetekkel ne jöjjenek a közösségbe. Vigyázzunk egymásra!

 

3. Családi vasárnap 

  1. május 1-én hosszú szünet után újra családi vasárnapot tartunk gyülekezetünkben! A nap programja:

 

9:00 Zenés gyerekreggeli a gyülekezeti házban

10:00 Istentisztelet a templomban, melyen hálát adunk az Anyukákért, Nagymamákért, Dédnagymamákért és Keresztanyukákért. A gyermekek rövid műsorral is készülnek köszöntésükre.

Istentisztelet után beszélgetés kávé és tea mellett a gyülekezeti házban!

Mindenkit szeretettel várunk!

4. Borvacsora 2022. április 29.

Gyülekezetünk szeretetszolgálata április 29-én 19 órakor a Galéria étteremben megszervezi a decemberben a járvány miatt elmaradt jótékonysági borvacsorát, melynek borász vendége Bock József lesz Villányból.

A részvételi díj 15.000,- Ft/fő, amely a Lelkészi Hivatalban, a Galéria Étteremben illetve egyházközségünk számlaszámára történő átutalással fizethető be. Kérjük, a közlemény rovatba írják be: „Borvacsora”. További információ gyülekezetünk honlapján található. A gyülekezet segítségét szeretnénk kérni a vacsora tombola ajándék tárgyainak felajánlásában. Kérjük, hogy aki ajándékot szeretne felajánlani, jelezze azt a Lelkészi Hivatalban!

5. Gyülekezeti tábor – Tiszafüred 2022. július 11-15.

A gyülekezet közösségének erősítésére sok év szünet után újra gyülekezeti tábort szervezünk. A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.

A jelentkezéssel kapcsolatos információkat és a jelentkezési lapot nyomtatott formában a templomi iratmissziós asztalon illetve a Lelkészi Hivatalban, elektronikus formában pedig gyülekezetünk honlapján találnak az érdeklődők.

Azok, akik nem tudnak részt venni a táborban, de szeretettel támogatnák nehezebb anyagi helyzetben levők részvételét, szintén a jelentkezési lap megfelelő mezőjének kitöltésével tehetnek erre felajánlást.

6. Segítség az Ukrajnában dúló háború áldozatainak 

Tovább folytatjuk az adománygyűjtést az Ukrajnában dúló háború kárvallottjainak megsegítésére. Tartós élelmiszert, illetve tisztálkodási szereket gyűjtünk hivatali időben a Lelkészi Hivatalban. Pénzadományt készpénzben a Lelkészi Hivatalban, átutalással egyházközségünk számláján fogadunk. Az átutalás közleményébe mindenképpen írják be: „háború károsultjai”. Köszönjük az eddigi adományok felajánlását!

7. Mustármag óvoda beiratkozás

A Mustármag Római Katolikus Óvoda szeretettel várja az óvodába jelentkező gyermekek szüleit beiratkozásra április 25-től 28-ig 8 és 17 óra között.

 

Szolnoki Református Egyházközség