Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. Augusztus 21.
Egyházmegyei Találkozó jelentkezési SABLON

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztali virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. ALKALMAINK JÚLIUS 22 – 28.

Kedd            18.00 Dömösi kör – Nagyterem
Szerda         18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Csütörtök    18.00 Bűnbánati istentisztelet – Nagyterem
Péntek         18.00 Bűnbánati istentisztelet – Nagyterem
Vasárnap    10.00 Úrvacsorás istentisztelet – Templom
                      10.00 Gyermek istentisztelet – Gyülekezeti ház
                      15.00 Úrvacsorás istentisztelet – Szandaszőlős

3. Új református énekeskönyvek.

Iratterjesztésünkbe új református énekeskönyvek érkeztek sötétkék és világoskék mintás kivitelben. Ezek előrendelés nélkül is megvásárolhatók. Az új énekeskönyvek használatát pünkösd ünnepén kezdjük el gyülekezetünkben eleinte  párhuzamosan a régi énekeskönyvvel.

4. Parókiafelújítás

Isten iránti hálával adunk hírt arról, hogy hétről hétre halad előre a parókia felújítása. A műemlékvédelmi előírások és a jelenlegi gazdasági válság jelentősen megemelik a beruházás költségeit. A legfontosabb munkák elvégzéséhez az  egyházkerületi támogatáson, a gyülekezet tartalékforrásain és az eddig beérkezett adományokon túl további jelentős forrásokra van szükség, ezért továbbra is kérjük szeretettel, hogy aki teheti adományával támogassa gyülekezetünket ebben a  nagy feladatban. Kérjük, hogy átutalás esetén a gyülekezet erre a célra elkülönített bankszámlájára juttassák el adományukat:

K&H – 10404993-00026897-00000004

Köszönjük az eddig befizetett adományokat!

Szolnoki Református Egyházközség