Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. Február 6.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink február 7 – 13.

Hétfő                18.00 KórusHittanterem
Kedd                07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                          18.00 Dömösi körONLINE!
Szerda              18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
                          18.00 Kereszt-kérdések plusz – ONLINE!
Csütörtök        09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                          16.00 Simeon és Anna kör – ONLINE!
Vasárnap         09.00 Imaközösség – Szeretetszolg. Központ
                          10.00 Istentisztelet Templom
                         10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                         15.00 Ifi istentisztelet nem csak ifjaknak– Templom
                        15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős        

 

Tartsuk be a járványhelyzetben szükséges óvintézkedéseket!

 

Ifi Istentisztelet nem csak fiataloknak

Az ifjúsági istentisztelet nem korhatárt jelent, hanem az istentisztelet formájára vonatkozik. Ezen az istentiszteleten a megszokott református istentiszteleti formához képest rövidebb, szemléletes igehirdetés mellett személyes élettapasztalatokról szóló rövid beszámolók is megszólalnak, és a közös éneklést ifjúsági zenészeink vezetik. Életkorra való tekintet nélkül szeretettel várunk mindenkit február 13-án, vasárnap, délután 3 órakor, aki szívesen bekapcsolódik egy ilyen istentiszteleti közösségbe!

3. Partitúra tábor 2022. jelentkezés

Idén is bekapcsolódunk az evangélikus gyülekezet által szervezett Partitúra keresz-tyén zenei táborba. A tábor 2022. július 31-től augusztus 6-ig tart. Részvételi díj:

– Február 28-ig jelentkezők esetén 34.000,- Ft

– Március 1-től 15-ig jelentkezők esetén 38.000,- Ft 

Jelentkezési lap és részvételi feltételek a Szolnoki Evangélikus Egyházközség honlapján (szolnok.lutheran.hu) a Táborok menüpontban a Partitúra zenei tábor linkre kattintva érhető el.

 

4. A Lelkészi Hivatal

betegség miatt továbbra is ügyeleti rendben működik, telefonon is csak hivatali időben elérhető (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

5. Gyülekezetünk szeretetszolgálatának felhívása.

Szeretetszolgálat vasárnapján ismét hirdetjük, hogy gyülekezetünk szeretetszolgálati csoportja Isten iránti hálából szolgáló munkatársakat keres az élelmiszerosztás szolgálatában való részvételre.  Kérjük, hogy aki szeretne gyülekezetünknek erről a szolgálatáról többet megtudni, vagy bekapcsolódni a szolgálat végzésébe, érdeklődjön Hegedűs Ilona presbiternél, gyülekezetünk szeretetszolgálatának vezetőjénél! Telefonszáma: 06 30 678 7352.

6. Iratterjesztés – megérkeztek a sötétkék mintás új énekeskönyvek.

Megérkeztek iratterjesztésünkbe az előrendelt sötétkék mintás  új református énekeskönyvek is. Azok, akik előre rendeltek az új református énekeskönyvből, név szerint megvehetik a rendelt példányszámban az iratterjesztésben, vagy hivatali időben a Lelkészi Hivatalban.

 

7. E-mail lista

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség