Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. Január 23.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

2. Alkalmaink Január 24 – 30. 

Hétfő                18.00 KórusHittanterem
Kedd                07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                          18.00 Dömösi körONLINE!
Szerda              18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Péntek              09.00 Simeon és Anna kör – ONLINE!
Vasárnap         10.00 Istentisztelet Templom
                          10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                          15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Tartsuk be a járványhelyzetben szükséges óvintézkedéseket!

3. Választói névjegyzék

A presbitérium összeállította a gyülekezet 2022. évi választói névjegyzékét, melyen azoknak a konfirmált, református, felnőtt egyháztagjainknak a neve szerepel, akik a gyülekezet terheinek hordozásában egyházfenntartói járulékuk befizetésével részt vesznek, s így egyházközségünkben választójoggal rendelkeznek. A Lelkészi Hivatalban január 31-ig félfogadási időben (vasárnap pedig az istentisztelet után) ellenőrizhetik az érdeklődők saját adataikat, illetve azt, hogy szerepelnek-e a névjegyzéken. Kérjük, hogy észrevételeiket, kiigazításaikat, kérdéseiket jelezzék a Lelkészi Hivatalban. A presbitérium január 31-i gyűlésén zárja majd le a névjegyzéket, amely 2023. január 31-ig lesz érvényes.   

4. A Lelkészi Hivatal

Betegség miatt továbbra is ügyeleti rendben működik, telefonon is csak hivatali időben elérhető (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

5. Gyülekezetünk szeretetszolgálatának felhívása 

Gyülekezetünk szeretetszolgálati csoportja Isten iránti hálából szolgáló munkatársakat keres az élelmiszerosztás szolgálatában való részvételre. 

A szükséget szenvedő egyre több körülöttünk, munkatársaink pedig a feladathoz képest kevesen vannak. Szükségünk van arra, hogy újabb munkatársak kapcsolódjanak be, hogy ezt a fontos szolgálatot továbbra is végezni tudjuk. 

Kérjük, hogy aki szeretne gyülekezetünknek erről a szolgálatáról többet megtudni, vagy bekapcsolódni a szolgálat végzésébe, érdeklődjön Hegedűs Ilona presbiternél, gyülekezetünk szeretetszolgálatának vezetőjénél! Telefonszáma: 06 30 678 7352.

6. Iratterjesztés

Iratterjesztésünkben kapható 2022. évi Kálvin Kalendárium – református egyházunk évkönyve -, a Bibliaolvasó Kalauz – amely egész évre szóló vezérfonal a rendszeres bibliaolvasáshoz -, és a református falinaptár.

7. E-mail lista

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség