Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. Január 9.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink Január 10 – 16.

Hétfő                18.00 KórusHittanterem
Kedd                07.30 Kedd reggeli bibliakörONLINE!
                          18.00 Dömösi körONLINE!
Szerda              18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
                          18.00 Kereszt-kérdések 10. – ONLINE!
Csütörtök         09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Péntek              09.00 Simeon és Anna kör – ONLINE!
Vasárnap          09.00 Imaközösség – Szeretetszolg. Központ
                          10.00 Istentisztelet Templom
                          10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                          15.00 Ifi istentisztelet nem csak ifjaknak– Templom
                          15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős
                          18.00 Ökumenikus istentisztelet-Belv. r.kat. templom

 

Kérjük, hogy jelenléti alkalmainkon tartsuk be a járványhelyzetben szükséges óvintézkedéseket!

 

Jövő vasárnap 18 órakor a belvárosi római katolikus templomban tartjuk az idei ökumenikus imahét nyitó istentiszteletét a járványügyi óvintézkedések betartásával.

Az imahét további rendjével kapcsolatban holnap egyeztet az ökumenikus lelkészkör az aktuális járványhelyzet figyelembevételével. Ezzel kapcsolatban hírt fogunk adni a gyülekezetnek.

 

3. A Lelkészi Hivatalban a következők betartását kérjük:

– lehetőleg válasszuk a telefonos vagy e-mailes ügyintézést!

– A Lelkészi Hivatal jelenleg betegség miatt ügyeleti rendben működik, telefonon is csak hivatali időben elérhető  (hétfő-szerda-péntek 9-től 12-ig; kedd-csütörtök 13-tól 17-ig)

– kérjük, hogy a Lelkészi Hivatalban viseljenek szájmaszkot!

4. Iratterjesztés

Iratterjesztésünkben kapható 2022. évi Kálvin Kalendárium – református egyházunk évkönyve -, a Bibliaolvasó Kalauz – amely egész évre szóló vezérfonal a rendszeres bibliaolvasáshoz -, és a református falinaptár.

 

Új énekeskönyvek. A világoskék sima és mintás, illetve a sötétkék sima előrendelt új református énekeskönyvek megérkeztek iratterjesztésünkbe. Azok, akik ezekből a fajtákból rendeltek előre, név szerint megvehetik a rendelt példányszámban az iratterjesztésben, vagy hivatali időben a Lelkészi Hivatalban. A sötétkék mintás énekeskönyvek sajnos előre láthatólag csak január végére érkeznek meg. Akik ilyet rendeltek, csak ez után juthatnak hozzá. Előrendelés nélkül csak később lesz lehetőség énekeskönyvet vásárolni.

 

Jövő évre is ajándékozhatunk Visszhang falinaptárt. Az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány színes falinaptára minden hónapban egy ismert magyar közmondással indított gondolatsorral egy bibliai igéhez érkezik meg. A naptár készítőinek célja, hogy ezzel a naptárral eljusson a Biblia üzenete azokhoz is, akik még nem gyakorló hívők, de nem zárkóznak el az evangélium elől. A naptár ingyenesen elvihető, de készítői kérik, hogy azt mindenki névre szólóan adja tovább, és a naptár oda ajándékozásával vállalja azt, hogy a következő év során imádságban hordozza azt, akit a naptárral megajándékozott.  

5. E-mail lista

Kérjük, hogy akik még nem kapják meg e-mailes heti körlevelünket, de szeretnék megkapni ebben a formában is az igehirdetést és gyülekezetünk híreit, gyülekezetünk e-mail címére küldjék el e-mail elérhetőségüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség