Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. MÁJUS 1.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönjük a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink május 2 – 8.

Hétfő                      17.00 Cursillo – Nagyterem
                                18.00 KórusHittanterem
Kedd                      07.30 Kedd reggeli bibliakörTanácsterem
                               18.00 Dömösi körNagyterem
Szerda                  18.00 Kereszt-kérdések plusz Tanácsterem
                               18.00 Szerdai bibliakörONLINE!
Csütörtök              09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                               17.00 Simeon és Anna kör – Szeretetszolgálati Közp.
Vasárnap              10.00 Istentisztelet Templom
                               10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
                               15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

 

Továbbra is kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy lázas, hurutos tünetekkel ne jöjjenek a közösségbe. Vigyázzunk egymásra!

3. A Molnár Mária otthon látogatása május 15.

Két hét múlva, május 15-én, vasárnap tartjuk meg május havi szolgálat vasárnapunkat. Ezen a vasárnapon a ceglédi Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló – Gondozó Otthon munkatársai és lakói lesznek vendégeink. A délelőtti istentiszteleten Birinyi Márk az otthon vezetője szolgál igehirdetéssel és mutatja be a Molnár Mária Otthon és a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját. Az otthon fogyatékos lakói rövid műsorral köszöntik gyülekezetünket. Az istentisztelet után a gyülekezeti házban szeretetvendégség keretében beszélgethetünk vendégeinkkel. Az alkalomra mindenkit szeretettel várunk!

4. Borvacsora 2022. április 29. – köszönünk minden adományt és segítséget!

Örömmel és Isten iránti hálával hirdetem a gyülekezetnek, hogy tegnap előtt a jótékonysági borvacsora áldott alkalom volt. Szeretettel köszönünk minden segítséget és a felajánlott ajándékokat!

5. Május 5-ig lehet még jelentkezni  a  tiszafüredi Gyülekezeti táborba (2022. július 11-15)!

A gyülekezet közösségének erősítésére sok év szünet után újra gyülekezeti tábort szervezünk. A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését. Délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulást, strandolást és egyéb közösségi programokat tervezünk. További  információt és a jelentkezési lapot az iratmissziós asztalon, elektronikus jelentkezési felületet honlapunkon találnak az érdeklődők. További kérdéseikkel keressék telefonon Végh Miklós lelkipásztort (06 30 631 4330). A jelentkezés lehetőségét május 5, csütörtök éjfélkor lezárjuk!

6. Segítség az Ukrajnában dúló háború áldozatainak 

Tovább folytatjuk az adománygyűjtést az Ukrajnában dúló háború kárvallottjainak megsegítésére. Tartós élelmiszert, illetve tisztálkodási szereket gyűjtünk hivatali időben a Lelkészi Hivatalban. Pénzadományt készpénzben a Lelkészi Hivatalban, átutalással egyházközségünk számláján fogadunk. Az átutalás közleményébe mindenképpen írják be: „háború károsultjai”. Köszönjük az eddigi adományok felajánlását!

Szolnoki Református Egyházközség