Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2022. Október 09.
Egyházmegyei Találkozó jelentkezési SABLON

1. Kedd reggeli bibliakör 

Felhívjuk figyelmeteket, hogy ezt az alkalmat ismét keddi reggel 7.30-kor tartjuk a Szeretetszolgálati Központban. Az érdeklődőkkel a vasárnapi igehirdetés által felvetett kérdésekről beszélgetünk majd. Mindenkit szeretettel várunk.

2. Szerda esti bibliakör: Mi tesz igazán boldoggá?

Október 12-től Mi tesz igazán boldoggá? – címmel indul új beszélgetéssorozat a szerda esténként 6 órakor a Szeretetszolgálati Központban. A beszélgetések alapjául Max Lucado azonos című könyvének fejezetei szolgálnak. Kérjük az érdeklődőket, hogy jelezzék részvételi szándékukat az egyházközség e-mail címén (szolnok.ref@gmail.com). Részletesebb információt a mellékletben találtok, Illetve Csorba Zsuzsannától kérhettek a Lelkészi Hivatalban. Mindenkit szeretettel várunk! 

3. Úrvacsorás istentisztelet és bűnbánati istentiszteletek

Október 16-án az őszi betakarítás hálaadó ünnepe alkalmából és reformáció ünnepére készülve úrvacsorás istentiszteleteket tartunk. Az úrvacsorai közösségre szokásunk szerint két bűnbánati istentisztelettel készülünk csütörtökön és pénteken este 6 órakor a Szeretetszolgálati Központban. Szeretettel hívunk benneteket ezekre az alkalmakra!

4. Jubilate Deo – Templomi séták 

címmel tart előadást a Bartól Béla Kamarakórus templomunkban október 11-én, kedden 18 órakor. A kórusművek között ismeretterjesztő gondolatokat hallhatunk templomunkról és a reformáció lelkiségéről. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk. 

 

5. Népszámlálás 2022.

Október 1-től van lehetőségünk a 2022. évi népszámlálás kérdőívének online kitöltésére. Szeretettel kérjük református kötődésű testvéreinket, hogy mindenképpen jelöljék meg református felekezeti hovatartozásukat a kérdőíven. A felekezeti arányok adatai egyházunk és a gyülekezetek számára is fontosak lesznek.

További információk református egyházunk honlapján: https://reformatus.hu/egyhazunk/hirek/kerdesek-es-valaszok-a-nepszamlalasrol/

6. Kérdőív a Szolnoki Református Egyházközség online szolgálatairól

Gyülekezetünk online istentiszteleti közvetítéseivel és egyéb online szolgálataival kapcsolatban készítettünk kérdőívet, amelyben az online lehetőségekkel kapcsolatos szokásokról szeretnénk visszajelzést kapni. A kérdőív megtalálható és név nélkül kitölthető egyházközségünk honlapján az alábbi linkre kattintva: 
Kérjük, hogy a kérdőívet lehetőleg október 16-ig kitöltve segítsétek Missziói Bizottságunk munkáját! 

7. Alkalmaink október 10-16.

Hétfő                    18.00 Kórus – Hittanterem
Kedd                     07.30 Reggeli bibliakör – Szeretetszolgálati Központ
09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
18.00 Dömösi kör – Nagyterem
Szerda                 18.00 Mi tesz igazán boldoggá? – Szeretetszolgálati Központ
18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Csütörtök            18.00 Kereszt-kérdések – Nagyterem
18.00 Bűnbánati istentisztelet –  Szeretetszolgálati Központ
Péntek                  18.00 Bűnbánati istentisztelet –  Szeretetszolgálati Központ
Vasárnap             08.30 Imaközösség  – Szeretetszolgálati Központ
10.00 Úrvacsorás istentisztelet – Templom
10.00 Gyermek istentiszteletek – Gyülekezeti ház
15.00 Úrvacsorás istentisztelet – Szandaszőlős
Isten áldjon meg benneteket és vigyázzon rátok!
Szeretettel: Végh Miklós, lelkipásztor
Szolnoki Református Egyházközség