Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2023. JÚLUIS 09.

1.Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönöm a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

Hálaadás a múlt heti táborokért

Napközis tábor helyben (30 gyerek, 10 segítő). Jászboldogházi tábor (24 gyerek 7 segítő). Isten áldása volt táborainkon. Köszönjük minden adományt, szolgálatot, segítséget és imádságot!  

 

2. Alkalmaink július 10 – 16.

Kedd                07.30 BibliakörSzeretetszolgálati Központ 
                         18.00 Dömösi körNagyterem

Szerda             18.00 Bibliakör – Szandaszőlős


Vasárnap        09.00 ImaközösségSzeretetszolgálati Központ
                         10.00 IstentiszteletTemplom
                         10.00 Gyermek istentisztelet Gyülekezeti ház
                        15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Imaközösség időpont változás!

Több gyülekezeti tagunk kérését megfontolva a presbitérium döntése alapján megváltozott a vasárnapi imaközösség időpontja. Az imaközösséget a jövőben 9 órától fél 10-ig tartjuk a Szeretetszolgálati Központban. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Keddi bibliakör

Nyáron is találkozunk kedd reggelenként fél 8-kor, hogy az előző vasárnapi igehirdetésről beszélgessünk. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

3. Lelkészi Hivatal telefonszám változás!

Szeretettel értesítjük a gyülekezetet arról, hogy technikai okokból a Lelkészi Hivatal vonalas telefon elérhetősége 2023. június 1-től megszűnt.

A Lelkészi Hivatal továbbra is elérhető a 06 30 416 5646 hivatali mobil telefonszámon

 

4. Jelentkezés a gyülekezeti táborba!

időpontja: aug 7. hétfőtől aug 11. péntekig.

Helyszín: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest 

Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulásokat és egyéb közösségi programokat tervezünk.
Részvételi díj (szállás és étkezés költségei) felnőtteknek (18 év felett): 45.000,- Ft, gyermekeknek (18 év alatt) a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával: 25.000,- Ft.

 

Jelentkezési határidő: 2023. július 24. hétfő

Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon  található. Akinek a részvételi díjhoz támogatásra van szüksége, jelezze azt a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását tudja támogatni, szintén jelezze azt egy támogató lap kitöltésével!

A táborba szeretettel várunk minden korosztályt egyedülállókat és családosakat házastárssal, gyermekekkel unokákkal együtt is.

 

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!

 

Szolnoki Református Egyházközség