Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2023. JÚNUIS 18.

1. TANÉVZÁRÓ CSALÁDI VASÁRNAP.

Köszönöm a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

 

2. Alkalmaink június 19-25.

Hétfő
18.00 KórusHittanterem
Kedd
07.30 Reggeli bibliakör Nagyterem
09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
18.00 Dömösi körNagyterem
Vasárnap
09.00 ImaközösségSzeretetszolgálati Központ
10.00 IstentiszteletTemplom
10.00 Gyermek istentisztelet Gyülekezeti ház
15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Imaközösség időpont változás!

Több gyülekezeti tagunk kérését megfontolva a presbitérium döntése alapján megváltozott a vasárnapi imaközösség időpontja. Jövő vasárnaptól az imaközösséget 9 órától fél 10-ig tartjuk a Szeretetszolgálati Központban. Mindenkit szeretettel várunk!

3. Nyitott templom június 23-24.

A jövő heti Tiszavirág Fesztivál idején korábbi gyakorlatunkat felelevenítve ezúttal korlátozott időkeretben pénteken 18-tól 22 óráig és szombaton 18-tól 23 óráig megnyitjuk a templomot az érdeklődők előtt. Jó ilyenkor a fesztivál zajából egy kicsit belépni a templom csendjébe: körbesétálni, csendben leülni, imádkozni, beszélgetni. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! Hívják meg barátaikat, ismerőseiket is!

4. Lelkészi Hivatal telefonszám változás!

Szeretettel értesítjük a gyülekezetet arról, hogy technikai okokból a Lelkészi Hivatal vonalas telefon elérhetősége 2023. június 1-től megszűnt.

A Lelkészi Hivatal továbbra is elérhető a 06 30 416 5646 hivatali mobil telefonszámon

5. Újra gyülekezeti tábor – 2023. augusztus 7 – 11!

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron újra gyülekezeti tábort szervezünk.

A tábor időpontja: aug 7. hétfőtől aug 11. péntekig.

Helyszín: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest

A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.  (Mivel ez a gyülekezet egész közösségének tábora, ezért a gyermektáborainktól eltérően, kérjük, hogy a gyermekeket, illetve unokákat ne küldjék, hanem hozzák magukkal.) 

Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulásokat és egyéb közösségi programokat tervezünk.

Részvételi díj (tartalmazza a szállás és étkezés költségeit) felnőtteknek (18 év felett): 45.000,- Ft, gyermekeknek (18 év alatt) a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával: 25.000,- Ft.

Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon és az iratmissziós asztalon található. Akinek a részvételi díjhoz támogatásra van szüksége, jelezze azt a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását adománnyal tudja támogatni, szintén jelezze azt egy támogató lap kitöltésével!

 

 

Szolnoki Református Egyházközség