Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2023. Május 14.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönöm a gyülekezet nevében az úrasztalát díszítő virág felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink május 15 – 21.

Hétfő                18.00 KórusHittanterem
Kedd                07.30 Reggeli bibliakör Szeretetszolgálati Központ
                          09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                          18.00 Dömösi körSzeretetszolgálati Központ
Szerda              18.00 Kegyelemtől megragadvaSzer.szolg.Központ
                          18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Csütörtök        18.00 Mennybemenetel ünnepi istentisztelet Nagyterem
Vasárnap         08.30 ImaközösségSzeretetszolgálati Központ
                          10.00 Konfirmációi istentiszteletTemplom
                          10.00 Gyermek istentisztelet Gyülekezeti ház
                        15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős

 

Mennybemenetel ünnepi istentisztelet

40 nappal húsvét után, 10 nappal pünkösd előtt ünnepeljük Jézus mennybemenetelét. május 18-án, csütörtökön 18 órakor ünnepi istentiszteletet tartunk a gyülekezeti ház nagytermében. Mindenkit szeretettel várunk.

Konfirmáció

Május 21-én, vasárnap 10 órakor lesz a fiatalok konfirmációja templomunkban. Szeretettel hívjuk a gyülekezetet, hogy legyen részesei ennek az ünnepnek!

 

 

 

3. Újra gyülekezeti tábor – 2023. augusztus 7 – 11!

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron újra gyülekezeti tábort szervezünk.

A tábor időpontja: aug 7. hétfőtől aug 11. péntekig.

Helyszín: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest

A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.  (Mivel ez a gyülekezet egész közösségének tábora, ezért a gyermektáborainktól eltérően, kérjük, hogy a gyermekeket, illetve unokákat ne küldjék, hanem hozzák magukkal.) 

Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulásokat és egyéb közösségi programokat tervezünk.

Részvételi díj (tartalmazza a szállás és étkezés költségeit) felnőtteknek (18 év felett): 45.000,- Ft, gyermekeknek (18 év alatt) a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával: 25.000,- Ft.

Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon és az iratmissziós asztalon található. Akinek a részvételi díjhoz támogatásra van szüksége, jelezze azt a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását adománnyal tudja támogatni, szintén jelezze azt egy támogató lap kitöltésével!

4. Iratterjesztés

– Bibliaolvasó Kalauz, Kálvin Kalendárium.

5. Adó 1% felajánlása

Személyi jövedelemadó 1% felajánlás lehetőségeivel kapcsolatban a kijáratnál helyeztünk el információs lapokat. Kérjük, hogy akit érint ez a kérdés keresse az információs lapot az iratmissziós asztalon!

6.Esküvő

– Szeretettel hirdetem, hogy május 20-án, szombaton 14 órakor templomunkban kérik Isten áldását házassági szövetségükre Dormány Simon és Dr. Szabó Krisztina (Dr. Szabó Károly főgondnokunk fiatalabb leánya). Szeretettel hívják a gyülekezet tagjait a templomi szertartásra, és az azt követő szeretetvendégségre.

 

Szolnoki Református Egyházközség