Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2023. Május 29.

1. Adományok és önkéntes szolgálatok

Köszönöm a gyülekezet nevében az úrvacsorai jegyek felajánlását, egyben szeretettel köszönünk minden adományt és segítséget, amit az elmúlt időszakban ajánlottak fel a Testvérek! Az adományok, szolgálatok hálaáldozatként szolgálják Isten dicsőségét és a gyülekezet épülését!

2. Alkalmaink május 29 – június 4. 

Hétfő                10.00 Úrvacsorás istentiszteletTemplom
Kedd                07.30 Reggeli bibliakör Szeretetszolgálati Központ
                          09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
                          18.00 Dömösi körNagyterem
Szerda              18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Csütörtök         16.00 Simeon és Anna kör Szer.szolg.Központ
                          18.00 Kereszt-kérdések csoport Szer.szolg.Központ
Vasárnap          08.30 ImaközösségSzeretetszolgálati Központ
                          10.00 IstentiszteletTemplom
                          10.00 Gyermek istentisztelet Gyülekezeti ház
                         15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős
                          17.00 Úrvacsorás istentisztelet – Nagykörű

 

Tanévzáró családi vasárnap, elköszönés Schwancer Páltól és Schwancer-Csák Mariannától. Tanévzáró családi vasárnapunkat két hét múlva június 11-én tartjuk. Ezen az istentiszteleten és utána gyülekezeti szeretetvendégségen köszönünk el Schwancer Páltól és Schwancer-Csák Mariannától, akik több mint egy évtizede élnek és szolgálnak közöttünk, és ez évtől püspöki kirendelés alapján másik szolgálati helyen, Szentmártonkátán folytatják szolgálatukat. Szeretnénk rájuk és családjukra a gyülekezettel Isten áldását kérni új szolgálati helyükön.

3. Újra gyülekezeti tábor – 2023. augusztus 7 – 11!

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron újra gyülekezeti tábort szervezünk.

A tábor időpontja: aug 7. hétfőtől aug 11. péntekig.

Helyszín: Erdélyi Gyülekezet Reménység Szigete – Budapest

A táborba szeretettel várjuk minden korosztály jelentkezését.  (Mivel ez a gyülekezet egész közösségének tábora, ezért a gyermektáborainktól eltérően, kérjük, hogy a gyermekeket, illetve unokákat ne küldjék, hanem hozzák magukkal.) 

Tervezett program: délelőttönként Istennel és egymással való kapcsolatunkról, illetve küldetésünkről fogunk beszélgetni a Biblia alapján külön felnőtt és gyermek korcsoportban. Délutánonként közös kirándulásokat és egyéb közösségi programokat tervezünk.

Részvételi díj (tartalmazza a szállás és étkezés költségeit) felnőtteknek (18 év felett): 45.000,- Ft, gyermekeknek (18 év alatt) a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület támogatásával: 25.000,- Ft.

Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon és az iratmissziós asztalon található. Akinek a részvételi díjhoz támogatásra van szüksége, jelezze azt a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását adománnyal tudja támogatni, szintén jelezze azt egy támogató lap kitöltésével!

4. Meghosszabbított jelentkezés gyermek táborainkba 

Mivel van még hely gyermektáborainkba, ezért a férőhelyek erejéig újra megnyitjuk a jelentkezés lehetőségét június 18. vasárnapig. 2023. július 3-tól 7-ig az 5-9 éveseket itt helyben napközis táborba (naponta 8-tól 16 óráig), a 10-14 éveseket pedig a Jászboldogházán szervezett táborunkba várjuk. A napközis tábor részvételi díja 25.000 Ft, KIE tagoknak 20.000 Ft. A jászboldogházi tábor részvételi díja 45 .000 Ft, KIE tagoknak 40.000 Ft. További információ és jelentkezési lap gyülekezetünk honlapján található:  https://szolnokref.hu/regisztacio-nyari-taborokra/ A táborokra való jelentkezés a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület (KIE) számlájára befizetett foglalóval válik érvényessé (Napközis tábor: 10.000 Ft; Jászboldogháza: 20.000 Ft) Számlaszám: 11745011-20098757. Az utalásnál közleményként írják be: “TÁMOGATÁS”. A foglaló utalásáról a bizonylatot a jelentkezési lap mellékleteként kell feltölteni.

 

 

Szolnoki Református Egyházközség