Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2024. Junius 23.

Szeretettel küldöm heti körlevelünket a vasárnapi igehirdetéssel és a vasárnap elhangzott személyes bizonyságtétellel. Mellékelten küldöm a Tiszavirág fesztiválra készült evangéliumi kiállításról készült képeket is, amelyek az igehirdetést is illusztrálták. Az igehirdetés hang- és videófelvételét megtaláljátok honlapunkon (szolnokref.hu). Az igehirdetésről szóló beszélgetésbe bekapcsolódhattok CSÜTÖRTÖKÖN REGGEL 7.30-tól a bibliakörön MEGVÁLTOZOTT HELYSZÍNEN: az új gyülekezeti ház tanácstermében

1. NYITOTT TEMPLOM HÁLAADÁS

Isten iránti hálával tekintünk vissza a múlt heti Nyitott templom misszió estéire, és a vasárnapi istentiszteletre. Köszönjük mindenkinek, aki szolgálattal, adománnyal, imádsággal részt vett ebben a szolgálatban. Köszönjük azoknak, akik eljöttek ezeken az estéken illetve vasárnap templomunkba! Isten áldja és őrizze meg mindnyájuk életét! 

2. IMALÁNC EGYHÁZUNK MEGÚJULÁSÁÉRT

Egyházunk Missziói Szolgálata 15 hetes imaláncot hirdet Református Egyházunk és gyülekezeteink megújulásáért. Az imaórák országszerte egységesen kedd esténként lesznek 20-tól 21 óráig. A Missziói szolgálat minden héten rövid igei bevezetőt tesz közzé, amit kiküldünk e-mailes levelezőlistánkra, és vasárnap az istentiszteleteken is elérhetővé teszünk. Szeretettel hívunk mindenkit kedd esténként imaközösségre a templomba. Azokat, akik nem tudnak eljönni arra hívjuk, hogy ha tehetik kedden 20 órakor otthonukban, illetve aktuális tartózkodási helyükön imádkozzanak velünk.

3. GYÜLEKEZETI HÉTVÉGE – 2024. AUGUSZTUS 17 – 20.
JÚNIUS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron gyülekezeti hosszú hétvégét szervezünk. Időpont: aug 17. szombattól aug 20. keddig.
Helyszíne: Siloám Református Konferencia Központ – Kunhegyes.
Szeretettel várjuk idősek és fiatalok, egyedülállók, házaspárok, és gyermekes családok jelentkezését egyaránt.
Tervezett program: a hitünkről, közösségünkről való bibliai beszélgetések mellett, közös kirándulás, játékok és egyéb közösségi programok.
Részvételi díj (szállás és étkezés) felnőtteknek: 40.000,- Ft, gyermekeknek: 6-18 éves korig: 20.000,- Ft; 3-6 éves korig: 13.000,- Ft; 3 év alatt ingyenes.
Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon – https://szolnokref.hu/gyulekezeti-hetvege-siloam-kozpont-kunhegyes/ – és istentiszteletek után kminyomtatott formában a templomban található.
Aki a részvételi díjhoz támogatásra szorul, jelezze a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását támogatná, jelezze.

 

4. ALKALMAINK JÚNIUS 24 – 30.

Kedd
09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
18.00 Dömösi kör – Szeretetszolgálati Központ
20.00 Imalánc az egyház megújulásáért – Templom
Szerda
18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
18.00 Kereszt-kérdések – Beosztott lelkészlakás
Csütörtök
07.30 Bibliakör – Szeretetszolgálati Központ
Szombat
15.30 Nagyifi – Beosztott lelkészlakás
Vasárnap
09.00 Imaközösség  – Szeretetszolgálati Központ
10.00 Istentisztelet – Templom
10.00 Gyermek istentisztelet- Beosztott lelkészi lakás
15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős
Isten áldjon meg benneteket és vigyázzon rátok!
Szeretettel: 
Végh Miklós, lelkipásztor
Szolnoki Református Egyházközség