Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

2024. Junius 9.

Szeretettel küldöm heti körlevelünket a vasárnapi igehirdetéssel. Az igehirdetés hang- és videófelvételét megtaláljátok honlapunkon (szolnokref.hu). Az igehirdetésről szóló beszélgetésbe bekapcsolódhattok MEGVÁLTOZOTT IDŐPONTBAN: CSÜTÖRTÖKÖN REGGEL 7.30-tól a bibliakörön a Szeretetszolgálati Központban.

1. IMALÁNC EGYHÁZUNK MEGÚJULÁSÁÉRT

Egyházunk Missziói Szolgálata 15 hetes imaláncot hirdet Református Egyházunk és gyülekezeteink megújulásáért. Az imaórák országszerte egységesen kedd esténként lesznek 20-tól 21 óráig. A Missziói szolgálat minden héten rövid igei bevezetőt tesz közzé, amit kiküldünk e-mailes levelezőlistánkra, és vasárnap az istentiszteleteken is elérhetővé teszünk. Szeretettel hívunk mindenkit kedd esténként imaközösségre a templomba. Azokat, akik nem tudnak eljönni arra hívjuk, hogy ha tehetik kedden 20 órakor otthonukban, illetve aktuális tartózkodási helyükön imádkozzanak velünk.

2. NYITOTT TEMPLOM JÚNIUS 20-22.

A Tiszavirág Fesztivál hetében csütörtökön és pénteken 18-tól 22 óráig, szombaton pedig 18-tól 23 óráig élő zenei háttérrel ismét megnyitjuk a templomot az érdeklődők előtt. Jó ilyenkor a fesztivál zajából egy kicsit belépni a templom csendjébe: körbesétálni, csendben leülni, imádkozni, beszélgetni. A gyerekeket egyszerű fejtörőkkel várjuk, melyek megoldásáért apró jutalmat kaphatnak. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! Hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket is!

3. MÉG MINDIG JELENTKEZHETSZ  
BALATONFŰZFŐI  GYERMEK, ÉS IFITÁBORUNKBA:

Időpont: július 8 – 13. Korosztály: 10 év felett. Költség:  45.000,- Ft/fő
Info és jelentkezés: szolnokref.hu/regisztracio-nyari-taborokra/

4. GYÜLEKEZETI HÉTVÉGE – 2024. AUGUSZTUS 17 – 20.
JÚNIUS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!

A gyülekezet közösségének erősítésére idén nyáron gyülekezeti hosszú hétvégét szervezünk. Időpont: aug 17. szombattól aug 20. keddig. 
Helyszíne: Siloám Református Konferencia Központ – Kunhegyes. 
Szeretettel várjuk idősek és fiatalok, egyedülállók, házaspárok, és gyermekes családok jelentkezését egyaránt. 
Tervezett program: a hitünkről, közösségünkről való bibliai beszélgetések mellett, közös kirándulás, játékok és egyéb közösségi programok. 
Részvételi díj (szállás és étkezés) felnőtteknek: 40.000,- Ft, gyermekeknek: 6-18 éves korig: 20.000,- Ft; 3-6 éves korig: 13.000,- Ft; 3 év alatt ingyenes. 
Bővebb információ és jelentkezési lap honlapunkon – https://szolnokref.hu/gyulekezeti-hetvege-siloam-kozpont-kunhegyes/ – és istentiszteletek után kminyomtatott formában a templomban található. 
Aki a részvételi díjhoz támogatásra szorul, jelezze a jelentkezési lapon. Kérjük, hogy aki rászorulók táborozását támogatná, jelezze azt egy támogató lap kitöltésével! 

5. ALKALMAINK JÚNIUS 10 – 16.

Hétfő
18.00 Kórus – Tanácsterem
Kedd
09.00 Bibliakör – Szandaszőlős
18.00 Dömösi kör – Szeretetszolgálati Központ
20.00 Imalánc az egyház megújulásáért – Templom
Szerda
18.00 Szerdai bibliakör – Szeretetszolgálati Központ
18.00 Kereszt-kérdések – Beosztott lelkészi lakás
18.00 Bibliakör – Szandaszőlős
Csütörtök
07.30 Bibliakör – Szeretetszolgálati Központ
Szombat
15.30 Nagyifi – Beosztott lelkészlakás
Vasárnap
09.00 Imaközösség  – Szeretetszolgálati Központ
10.00 Istentisztelet – Templom
10.00 Gyermek istentisztelet- Beosztott lelkészi lakás
15.00 Istentisztelet – Szandaszőlős
17.00 Istentisztelet – Nagykörű
Isten áldjon meg benneteket és vigyázzon rátok!
Szeretettel: 
Végh Miklós, lelkipásztor
Szolnoki Református Egyházközség