Oldal kiválasztása

Nyári táborok a találkozás reményében Regisztráció

Nyári táborok a találkozás reményében 2021. Információk

Nyári táborok a találkozás reményében 2021.

 

Kedves Szülők!

A múlt év nyarán a járványhelyzet miatt nem tudtunk tábort szervezni a gyerekeknek, az idén nyárra azonban újra reménységgel tervezzük, hogy találkozhatunk a gyermekekkel táborainkban, ahol a gyermekek életkoruknak megfelelő módon hallhatnak az evangélium üzenetéről és mellette a jókedvű játékok sem maradnak el. A korábbi évek tapasztalatai alapján az idén két tábort szeretnénk meghirdetni július 5-től 9-ig.

 

A napközis tábor a 9 éves kor alatti gyermekeknek szól elsősorban a gyülekezeti házban és udvarán a már megszokott napirenddel, teljes ellátással. A tábor részvételi díja 15.000,- Forint.

 

A Picifi táborba a 9 éves kor feletti gyermekeket várjuk elsősorban. Ez a tábor Sirokon lesz szintén teljes ellátással, külön buszos utazással. A szállás részleteiért keressék fel a https://www.varcamping.hu/ oldalt. A tábor részvételi díja 28.000,- Forint.

 

Kérjük, hogy a táborokra gyülekezetünk honlapján keresztül jelentkezzenek (szolnokref.hu)! A jelentkezés a napközis tábor esetén 3000,- Forint, a picifi tábor esetén 7000,- Forint előleg befizetésével válik érvényessé, amely beleszámít a részvételi díjba. Ezt az összeget csak akkor tudjuk visszafizetni, ha a járványhelyzet miatt vagy egyéb okból kifolyólag a tábor elmarad.

 

A jelentkezési határidő mindkét tábor esetén 2021. április 30.

 

Kérjük, hogy az előleget, illetve a részvételi díj többi részét a Szolnoki KIE (Keresztyén Ifjúsági Egyesület) számlájára átutalással fizessék be. A közlemény rovatba írják be a gyermek nevét és a „Tábor” szót.

A számlaszám: 11745011-20098757

 

Amennyiben a részvételi díjhoz támogatásra van szükségük, kérjük keressék telefonon vagy e-mailen a Lelkészi Hivatalt, hogy egyedileg egyeztethessünk ezzel kapcsolatban! Amennyiben a jelentkezéshez vagy befizetéshez mindenképpen személyes találkozásra van szükségük, szintén kérjük keressék telefonon vagy e-mailen a Lelkészi Hivatalt, hogy egyedileg egyeztethessünk ezzel kapcsolatban!

További kérdéseikkel kapcsolatban is keressenek bennünket bizalommal a Lelkészi Hivatal elérhetőségein!

 

Szeretettel kérjük Isten áldását Családjukra!

 

A Szolnoki Református Egyházközség lelkészei, hitoktatói és a Szolnoki Keresztyén Ifjúsági Egyesület

 

 

 

 

 

igénylem nem igen (ha igen akkor laktózmentes; diabétesz; gluténmentes; egyéb)
Amennyiben a gyermeknél bármilyen allergia vagy érzékenység áll fenn kérjük itt jelezzék.
igénylem nem igen (ha igen akkor laktózmentes; diabétesz; gluténmentes; egyéb)
Amennyiben a gyermeknél bármilyen allergia vagy érzékenység áll fenn kérjük itt jelezzék.
igénylem nem igen (ha igen akkor laktózmentes; diabétesz; gluténmentes; egyéb)
Amennyiben a gyermeknél bármilyen allergia vagy érzékenység áll fenn kérjük itt jelezzék.
Banki átutalás esetén az alábbi bankszámlaszámra van lehetőség az összeg elutalására melyben kérem az átutatlás megjegyzés rovatába tüntesse fel a gyerek(ek) nevét és a tábor nevét (pl: Halas Péter napközis; Halas Magdi; Sirok) Számlaszám: Szolnoki KIE 11745011-20098757
Személyes befizetés eseten egyeztessen időpontot a befizetés időpontjáról az alábbi teleonfszámokon : 0656/376-810; 0630/416-5646

Adatvédelem

Tudomásul veszem, hogy a teljes szándéknyilatkozat, vagy annak egyes részeinek kitöltése nem kötelező, önkéntes, azt a Szolnoki Református Egyházközség bizalmasan kezeli. A szándéknyilatkozat kitöltésével és aláírásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Szolnoki Református Egyházközség a szándéknyilatkozatban foglalt adatokat gyülekezeti élet folytatása, elősegítése, kapcsolt tartás céljából kezelje, felhasználja.


Az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával önkéntesen hozzájárulok, hogy a Szolnoki Református Egyházközség (5000 Szolnok, Tiszaparti sétány 1.), a személyes adataimról nyilvántartást vezessen, hivatalos megkeresés esetén azokról adatot szolgáltasson, de más személyeknek és cégeknek nem szolgáltatja ki, azzal nem kereskedik. Az együttműködés során tudomására jutott különleges adatait a mindenkori hatályos jogszabályokban előírtak szerint kezelje.

%

A napközis tábor betelt!

Hely maradt a Siroki táborban

Szolnoki Református Egyházközség