Oldal kiválasztása

Ünnepi alkalmak a Szolnoki Református Egyházközségben

 

Magyarország Kormánya 2021. január 10-ig meghosszabbította a november 15-től érvényes óvintézkedéseket a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban. Tekintettel erre, illetve arra a tényre, hogy a járvány terjedésének intenzitása továbbra sem csökken, gyülekezetünk elnöksége felelősen mérlegelve a lehetőségeket úgy döntött, hogy az ünnepek alatt sem tartunk személyes jelenléttel járó alkalmat a Szolnoki Református Egyházközségben. A gyülekezet élete továbbra sem áll le: az egyházközség istentiszteleteibe, közösségi életébe szolgálatába online formában kapcsolódhatnak be. Az online gyülekezeti élet és kapcsolattartás lehetőségeiről a honlapunkon (szolnokref.hu) közzé tett hirdetményből tájékozódhatnak. Kérjük, hogy megértéssel, türelemmel és imádsággal hordozzuk ezt a helyzetet. Bíztatjuk a Testvéreket, hogy kapcsolódjanak be az online gyülekezeti élet alkalmaiba!

 

Az istentiszteletekbe, áhítatokba bekapcsolódhatnak facebook  oldalunkon (https://www.facebook.com/szolnokref) a kezdési időpontban, illetve később is megnézhetik a felvételt honlapunkon (szolnokref.hu) vagy facebook oldalunkon.

 

Az ünnepek alatt a következő ONLINE ünnepi alkalmakat ajánljuk a gyülekezet figyelmébe:

 

december 24. csütörtök 16 óra online családi karácsony  a hitoktatók családjainak szolgálatával.

december 25. péntek 10 óra online úrvacsorás istentisztelet.

december 26. szombat 10 óra online úrvacsorás istentisztelet.

december 27. vasárnap 10 óra online vasárnapi istentisztelet.

december 31. csütörtök 17 óra online óévi hálaadó áhítat

január 1. péntek 10 óra online újévi fohászkodás.

január 3 vasárnap 10 óra online vasárnapi istentisztelet.

 

 

A két ünnep között a Lelkészi Hivatal nem lesz nyitva. Január 4-től visszavonásig továbbra is az ügyeleti hivatali rend van érvényben: minden hétköznap telefonos illetve e-mailes ügyintézésre van lehetőség, személyesen hétfőn 9-től 12 óráig és csütörtökön 13-tól 17 óráig lehet felkeresni a hivatalt. Szandaszőlősön csütörtökönként 14-től 17 óráig tartunk félfogadást a közösségi házban. 

 

Szolnoki Református Egyházközség