Oldal kiválasztása

Ünnepi alkalmak a Szolnoki Református Egyházközségben

 

Magyarország Kormánya 2021. január 10-ig meghosszabbította a november 15-től érvényes óvintézkedéseket a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban. Tekintettel erre, illetve arra a tényre, hogy a járvány terjedésének intenzitása továbbra sem csökken, gyülekezetünk elnöksége felelősen mérlegelve a lehetőségeket úgy döntött, hogy az ünnepek alatt sem tartunk személyes jelenléttel járó alkalmat a Szolnoki Református Egyházközségben. A gyülekezet élete továbbra sem áll le: az egyházközség istentiszteleteibe, közösségi életébe szolgálatába online formában kapcsolódhatnak be. Az online gyülekezeti élet és kapcsolattartás lehetőségeiről a honlapunkon (szolnokref.hu) közzé tett hirdetményből tájékozódhatnak. Kérjük, hogy megértéssel, türelemmel és imádsággal hordozzuk ezt a helyzetet. Bíztatjuk a Testvéreket, hogy kapcsolódjanak be az online gyülekezeti élet alkalmaiba!

 

Az istentiszteletekbe, áhítatokba bekapcsolódhatnak facebook  oldalunkon (https://www.facebook.com/szolnokref) a kezdési időpontban, illetve később is megnézhetik a felvételt honlapunkon (szolnokref.hu) vagy facebook oldalunkon.

 

Az óév – újév fordulóján a következő ONLINE ünnepi alkalmakat

ajánljuk a gyülekezet figyelmébe:

 

december 31. csütörtök 17 óra online óévi hálaadó áhítat

január 1. péntek 10 óra online újévi fohászkodás.

január 3 vasárnap 10 óra online vasárnapi istentisztelet.

 

 

A két ünnep között a Lelkészi Hivatal nem lesz nyitva. Január 4-től visszavonásig továbbra is az ügyeleti hivatali rend van érvényben: minden hétköznap telefonos illetve e-mailes ügyintézésre van lehetőség, személyesen hétfőn 9-től 12 óráig és csütörtökön 13-tól 17 óráig lehet felkeresni a hivatalt. Szandaszőlősön csütörtökönként 14-től 17 óráig tartunk félfogadást a közösségi házban. 

 

Szolnoki Református Egyházközség