Oldal kiválasztása

HIRDETÉSEK

VÁLSÁGINTÉZKEDÉSEK A REFORMÁTUS GYÜLEKEZETBEN

Kedves Testvérek! 

Ezen a héten először a gyülekezetünk életrendjében az energiaválság miatt bekövetkező rendkívüli változásokkal kapcsolatos külön tájékoztató levéllel keresünk meg benneteket, hogy ezek a változások semmiképp ne kerüljék el a figyelmeteket.
Mellékletben olvashatjátok a teljes levelet, amelyből kiemeljük a legjelentősebb változást: 
 
Jövő vasárnaptól (november 13) a fűtési szezon végéig a Szolnok belvárosi református istentiszteleteket (gyermekistentiszteletet is) az evangélikus templomban és Adapterházban (Verseghy park 7.) tartjuk vasárnap délután 3 órakor. 
Ebben az időszakban Szandaszőlősön a közösségi házban (Munkácsy M. u. 26/A.) vasárnaponként délelőtt 10 órakor lesz az istentisztelet. 
Kivételt képeznek a karácsonyi istentiszteletek (december 24, 25, 26.), amelyeket a hagyományosan megszokott helyszínen és időben tartunk.
Az evangélikus templomból nem közvetítjük élőben az istentiszteletet, ezzel együtt törekszünk arra, hogy az istentisztelet videó- és hangfelvétele minden vasárnap a lehető leghamarabb elérhető legyen a megszokott online csatornákon.
 
Kérjük, kísérjétek figyelemmel aktuális tájékoztatóinkat! 
 
Szeretettel kérjük, hogy fogadjátok megértéssel a megszokott rendünkben jelentős változásokat hozó átmeneti intézkedéseket. Kérjük, hogy jelenlétetekkel, imádságaitokkal és adományaitokkal támogassátok ebben a nehéz helyzetben is gyülekezetünket! Adja Isten, hogy az együtt hordozott terhek alatt megerősödjön közösségünk a válság idején! 
 
Isten áldjon és őrizzen meg benneteket!
Szeretettel: 
Végh Miklós, lelkipásztor és Dr. Szabó Károly, főgondnok
Szolnoki Református Egyházközség